Werken bij WIL

Kom jij ons team versterken?

Help je graag anderen en wil je voor je buurtbewoners iets kunnen betekenen? Je bent van harte welkom om bij Stichting WIL ons team komen te versterken!

Als je bij ons komt werken krijg je er 100 enthousiaste collega’s bij. Zij willen allemaal iets betekenen voor hun buurtbewoners. Er zijn vrijwilligers die de telefoondienst bemensen en er zijn vrijwilligers die in een of meerdere van onze burenhulp-diensten actief zijn: de boodschappenhulp, de algemene hulp ‘Ontmoeting & contact’, de hulp bij vervoer, de klusjesdienst of de computerhulpdienst. Daarnaast is er nog een locatieteam, dat ons netwerk onderhoudt en een communicatieteam. Elk team telt een of twee coördinatoren, die onder andere zorgen voor de onderlinge afstemming.

In totaal zijn wij met ruim honderd enthousiaste vrijwilligers, voornamelijk woonachtig in Vleuten-De Meern. De onderlinge sfeer is vriendschappelijk en informeel. Sommige vrijwilligers werken 3 uur per week, andere vrijwilligers kiezen ervoor om meer dan een dagtaak aan het werken bij WIL te besteden. Als vrijwilliger kies je zelf hoe ver je wilt gaan en je kunt hierover altijd een gesprek voeren met een coördinator.

Onderstaand zie je onze vacatures, maar een open sollicitatie is natuurlijk ook welkom! Stuur een mailtje naar info@wilinjebuurt.nl , of neem contact op via het telefoonnummer: 030-677 31 31 (op werkdagen tussen 09:00 uur en 11:00 uur).
Meer informatie over onze kernwaarden en gedragscode lees je op deze pagina.

De vacatures waar we staan te springen om nieuwe collega’s: