Werken bij WIL

Kom jij ons team versterken?

Dan ben je bij WIL in je buurt van harte welkom. Wij vertellen je graag iets meer hierover.
Als je bij ons komt werken krijg je er gratis en voor niks 100 enthousiaste collega’s bij. Zij hebben met elkaar gemeen dat zij iets willen betekenen voor hun buurtbewoners. Er zijn vrijwilligers die de telefoondienst bemensen en er zijn vrijwilligers die in een of meerdere van onze burenhulp-diensten actief zijn: de boodschappenhulp, de algemene hulp ‘Ontmoeting & contact’, de hulp bij vervoer, de klusjesdienst of de computerhulpdienst. Daarnaast hebben we nog een locatieteam, dat ons netwerk onderhoudt. En we hebben een communicatieteam. Elk team telt een of twee coördinatoren, die onder andere zorgen voor de onderlinge afstemming.

In totaal zijn wij met ruim honderd enthousiaste vrijwilligers, voornamelijk woonachtig in Vleuten-De Meern. Onze onderlinge sfeer is vriendschappelijk en informeel. Sommige vrijwilligers werken 3 uur per week, andere vrijwilligers kiezen ervoor om meer dan een dagtaak aan het werken bij WIL te besteden. Je kiest zelf hoe ver je wil gaan en als je iets te ver dreigt te gaan is er altijd wel een coördinator, die aan je vraagt of dat nou wel je bedoeling was.

Kom jij ons team versterken? Onderstaand zie je onze vacatures, maar een open sollicitatie is natuurlijk ook welkom. Mail naar info@wilinjebuurt.nl.

Onderstaand zie je de vacatures die we echt dringend moeten invullen.

Neem contact op voor meer informatie: 030 677 31 31 (op werkdagen tussen 09:00 uur en 11:00 uur).