Disclaimer

Deze website bevat een grote hoeveelheid aan informatie. Deze informatie vergaren wij met veel enthousiasme en veel zorg. Ondanks deze zorg kan het toch voorkomen dat een adres niet meer klopt, openingstijden zijn gewijzigd of een link niet meer naar de juiste internetpagina gaat. We zouden het fijn vinden als je ons wijst op fouten en foutjes, zodat we dit kunnen herstellen.

Heb je een suggestie voor andere verbeteringen? Vind je dat jouw initiatief ook op onze website moet worden vermeld? Wij horen het graag van je. Het beste kun je ons dan mailen via redactie@wilinjebuurt.nl.

Alle foto’s op deze site zijn voorzien van goedkeuring voor gebruik door de rechthebbende. Op deze foto’s rust een copyright. Je kunt ze dus niet zomaar voor jouw eigen publicatie gebruiken, zonder uitdrukkelijke toestemming van WIL | Buren voor Buren. Mocht er toch een foto op onze website staan, waarvan jij de rechten hebt, laat ons dit dan meteen weten a.u.b. Het is niet onze bedoeling en wij onderzoeken het meteen.

Deze website is voorzien van een SSL-certificaat (zie het slotje voor de url in je browser). SSL (Secure Sockets Layer) zorgt ervoor dat de informatie die jij uitwisselt met onze site verzonden wordt via een versleutelde verbinding. Zo worden data veilig over het internet verstuurd.

Ondanks alle zorg die wij aan onze website besteden, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade, in welke vorm dan ook, direct of indirect, als gevolg van het raadplegen van deze website. Als wij een bepaalde site aanbevelen, kijk dan altijd zelf ook even of de site nog steeds veilig is (https en een slotje in de url-regel). Als wij als advies geven om een bepaalde app te downloaden, kijk dan eerst zelf nog of je akkoord kunt gaan met het privacybeleid van de app.

Wij kunnen de inhoud van deze website op elk door ons gewenst moment wijzigen, zonder hierover vooraf te communiceren.