Klusjes

Vrijwilligers van de Klussendienst helpen bij allerlei klusjes en karweitjes in en om het huis die te klein zijn om een vakman voor in te huren. Klusjes die een handige man/vrouw normaal zelf zou kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • het snoeien van de heg of onkruid wieden
  • een lamp ophangen
  • lekkende kraan repareren
  • rolgordijn vastzetten.

Bij de aanvraag wordt bepaald of de klus past binnen de Klussendienst. Soms wordt dit ter plekke beoordeeld. Alle klussen mogen maximaal 2 uur per keer duren. Het aantal tuinklussen per adres is maximaal 3 per jaar.

Voor wie?
Voor zelfstandig wonende volwassenen uit Vleuten-De Meern die niet meer zelf in staat zijn om bepaalde kleine klusjes in en om hun woning uit te voeren en die ook geen beroep kunnen doen op buren, familie of mantelzorgers.

Vrijwilligers
De vrijwilligers van de Klussendienst worden begeleid door een vrijwillige coördinator.

De Klussendienst zoekt regelmatig vrijwilligers. Heeft u interesse? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of emailadres.

Kosten
Wij vragen een bijdrage van €2 per half uur, U-pashouders €1,50 per half uur. De eventuele materiaalkosten die uit een bepaalde klus voortvloeien betaalt u zelf. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht.

Meer informatie en aanvragen:
info@wilinjebuurt.nl
030-6773131 (ma t/m vr. van 09:00 uur – 11:00 uur)

Deze dienst is voor inwoners met postcode 3451 t/m 3455