Vrijwilliger klussendienst

Bij onze klussendienst hebben we plaats voor een paar mensen die gedurende maximaal 2 uur een klusje kan en wil doen bij een buurtbewoner. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld wat onkruid wieden, een heg snoeien, een buitenlamp repareren, een druppende kraan aandraaien, een gordijnroede vervangen. Het is niet de bedoeling dat je de vakman vervangt. Je moet het meer zien als een klusje dat iemand normaal gesproken zelf zou doen, maar door de leeftijd of een handicap is dat niet meer mogelijk.

Aanvragen komen binnen bij een coördinator van WIL in je buurt, die bekijkt of het klusje past binnen onze dienstverlening en welke vrijwilliger dit het beste zou kunnen doen. We houden natuurlijk altijd rekening met jouw vakanties of met de dagen dat je verhinderd bent. Vooral in het voorjaar en in de zomer zijn er extra handjes nodig om onkruid te wieden, maar ook als je niks met tuinen hebt, is er genoeg te doen.

Vind jij het leuk om je buurtbewoners te helpen met klusjes in en om het huis? Bel dan eens met WIL in je buurt: 030-6773131 (op werkdagen tussen 09:00 uur en 11:00 uur of spreek het antwoordapparaat in; dan bellen wij jou terug).