Contact en locaties

Contact

Elke werkdag tussen 09:00 uur en 11:00 uur is iemand van WIL | Buren voor Buren aanwezig in Buurtcentrum Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50, 3452 CB  Vleuten. Dit is ons officiële vestigingsadres.

Je kunt ook bellen naar 030 677 31 31. Na 11:00 uur, in het weekend en op zon- en feestdagen kun je een bandje inspreken. Je kunt ook mailen naar info@wilinjebuurt.nl.

Voor het aanmelden van hobby’s en activiteiten, nieuwe initiatieven e.d. kun je een mail sturen naar communicatie@wilinjebuurt.nl.
Voor persvragen en nieuwsbrieven: redactie@wilinjebuurt.nl
Voor vragen over de Wijkalliantie Seniorvriendelijk Vleuten-De Meern: wijkalliantie@wilinjebuurt.nl

Klachten

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet tevreden bent over de hulp die je ontvangt. Natuurlijk bespreek je dit eerst met de vrijwilliger die jou helpt. Als dat niet goed gaat, kun je contact opnemen met de coördinator van de hulpdienst. Dat kan via onze telefoondienst (030-6773131). Als dat niet helpt, kun je een schriftelijk klacht indienen ter attentie van het bestuur van WIL | Buren voor Buren.

Soms komt het voor dat je klacht te maken heeft met ongewenst gedrag, waarover je met niemand van WIL | Buren voor Buren kan of wil praten. Voor dit soort klachten heeft WIL | Buren voor Buren contact met een onafhankelijke vertrouwenspersoon.

Overigens horen wij het ook graag als je wél tevreden bent. Wij vinden het fijn als je jouw ervaringen met ons deelt, en we worden heel blij als je voor ons tips hebt, waardoor wij ons vrijwilligerswerk nóg beter kunnen doen.

Vertrouwenspersoon

Als je bejegend wordt op een manier waarvan je last hebt en waardoor je met minder plezier je werk doet of geholpen wordt, dan spreken we van ongewenst gedrag. Ongewenst gedrag kan afkomstig zijn van een (collega-)vrijwilliger, een bestuurslid, maar ook bijvoorbeeld van degene die je in de buurt helpt.

De belangrijkste vormen van ongewenst gedrag zijn pesten, agressie, (seksuele) intimidatie en discriminatie. Maar ook roddelen, vernederen, negeren, weigeren samen te werken of openlijk terechtwijzen, kan als ongewenst gedrag worden ervaren. Als je in dergelijke gevallen liever niet praat met iemand van WIL | Buren voor Buren, dan kun je contact opnemen met onze vertrouwenspersoon. Lees op deze pagina (klik) wanneer en hoe je met de vertrouwenspersoon contact op kunt nemen.

Locaties

Je kunt de vrijwilligers van WIL | Buren voor Buren tegenkomen op alle ontmoetingsplekken in onze wijk. Elke werkdag van 09:00 tot 12:00 uur zijn ze in buurtcentrum Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50, Vleuterweide. Op maandagochtend, tussen 10:00 uur en 12:00 uur vind je de vrijwilligers van de WIL Digitale Bruisplekken (van de computerhulp) in buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11 in Vleuten.

Als je graag op een ander tijdstip met iemand van WIL | Buren voor Buren wilt praten, bel dan even naar 030 677 31 31. Dan maken we een afspraak op een van de ontmoetingsplekken bij jou in de buurt.

Er zijn veel ontmoetingsplekken in de wijk. Hieronder licht WIL er een aantal uit: