Contact en locaties

Contact

Het vestigingsadres van WIL in je buurt is Teunisbloemlaan 50, 3452 CB  Vleuten. Dit is het adres van buurtcentrum Weide Wereld in Vleuterweide. Elke werkdag tussen 09:00 uur en 11:00 uur is iemand van WIL in je buurt aanwezig om je te helpen met je vraag. Je kunt ook bellen naar 030 677 31 31. Na 11:00 uur en in het weekend en op zon- en feestdagen kun je een bandje inspreken. Dit telefoonnummer is ook bestemd voor het aanvragen van hulp.
Je kunt ook mailen naar info@wilinjebuurt.nl.

Voor het aanmelden van hobby’s en activiteiten, nieuwe initiatieven e.d. kun je een mail sturen naar communicatie@wilinjebuurt.nl.
Voor persvragen en nieuwsbrieven: redactie@wilinjebuurt.nl
Voor vragen over de Wijkalliantie Seniorvriendelijk Vleuten-De Meern: wijkalliantie@wilinjebuurt.nl

030 677 31 31

Klachten

Als je een klacht hebt over WIL in je buurt, kun je natuurlijk via de bovenstaande gegevens contact opnemen. Wij nemen je klacht serieus en zullen deze ook serieus beantwoorden. Er is altijd wel een oplossing.

Soms komt het voor dat je klacht te maken heeft met ongewenst gedrag, waarover je met niemand van WIL in je buurt kan of wil praten. Voor dit soort klachten heeft WIL in je buurt contact met een onafhankelijke vertrouwenspersoon.

Vertrouwenspersoon

Als je bejegend wordt op een manier waarvan je last hebt en waardoor je met minder plezier je werk doet of geholpen wordt, dan spreken we van ongewenst gedrag. Ongewenst gedrag kan afkomstig zijn van een (collega-)vrijwilliger, een bestuurslid, maar ook bijvoorbeeld van degene die je in de buurt helpt.

De belangrijkste vormen van ongewenst gedrag zijn pesten, agressie, (seksuele) intimidatie en discriminatie. Maar ook roddelen, vernederen, negeren, weigeren samen te werken of openlijk terechtwijzen, kan als ongewenst gedrag worden ervaren. Als je in dergelijke gevallen liever niet praat met iemand van WIL in je buurt, dan kun je contact opnemen met onze vertrouwenspersoon Linda Bakhuis. Lees op deze pagina (klik) wanneer en hoe je met de vertrouwenspersoon contact op kunt nemen.

Locaties

Je kunt de vrijwilligers van WIL in je buurt tegenkomen op alle ontmoetingsplekken in onze wijk. Elke werkdag van 09:00 tot 11:00 uur zijn ze in buurtcentrum Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50, Vleuterweide. Op maandagochtend, tussen 10:00 uur en 12:00 uur vind je de vrijwilligers van de WIL Digitale Bruisplekken (van de computerhulp) in buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11 in Vleuten.

Als je graag op een ander tijdstip met iemand van WIL in je buurt wil praten, bel dan even naar 030 677 31 31. Dan maken we een afspraak op een van de ontmoetingsplekken bij jou in de buurt.

Er zijn veel ontmoetingsplekken in de wijk. Hieronder licht WIL er een aantal uit: