Coördinator Communicatie

Zoek jij echt leuk en uitdagend vrijwilligerswerk? Dan moet je dit echt even lezen. Wij zoeken namelijk een coördinator voor ons communicatieteam. Iemand die de handen uit de mouwen wil steken om van WIL in je buurt een succes te maken. Samen met een klein team professionals.

Het communicatieteam zorgt ervoor dat WIL in je buurt bekend blijft in onze wijk. Sterker nog: binnenkort introduceren wij een nieuwe naam, die beter past bij wat wij doen, en jouw taak is het om die nieuwe naam zo snel mogelijk bekend te maken. Een leuke communicatieklus.

Het communicatieteam is ten eerste verantwoordelijk voor de externe communicatie. Dat betekent: onze website, onze social media, advertenties indien nodig, story telling en meer initiatieven die de afgelopen jaren in de steigers zijn gezet.

Maar ook bij de interne communicatie is het communicatieteam een aanjager: wij verzorgen de interne nieuwsbrief, wij nemen het voortouw bij de personeelswerving, wij organiseren vrijwilligersbijeenkomsten en als wij iets leuks weten te bedenken waarmee wij onze vrijwilligers kunnen koesteren, laten wij het niet na om dat meteen uit te voeren.

Je kunt met dit energieke werk zoveel tijd bezig zijn als je zelf wilt. Je moet zelf je grenzen bewaken. Maar dat is nou juist ook het leuke van dit vrijwilligerswerk: je bent zo vrij als een vogeltje om je werk in te delen zoals jij het wilt. Als het maar in het belang is van WIL in je buurt.

Ben je geïnteresseerd? Of weet jij iemand voor wie dit werk een schot in de roos is? Bel met ons informatieteam 030-6773131 (tussen 09:00 uur en 11:00 uur) en vraag of Jacques, de huidige communicatiecoördinator, je belt om meer informatie te geven. Mailen kan ook: info@wilinjebuurt.nl.

We hebben jou nodig. Bel.