Vrijwilliger online marketing

WIL in je buurt is een vrijwilligersorganisatie in de Utrechtse wijk Vleuten-De Meern (postcodes 3451 tot en met 3455). De afkorting ‘WIL’ staat voor ‘Wijk Informatie Lijnen’. De kernactiviteit van WIL is het geven van Burenhulp en het verstrekken van informatie over onze wijk. Dit wordt gedaan door ruim 100 enthousiaste vrijwilligers, die zich elke dag opnieuw inzetten voor buurtgenoten.

Op onze website wilinjebuurt.nl kan je alles lezen over wie wij zijn en wat wij doen.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega die ons online marketingteam komt versterken.  Dit team bestaat op dit moment uit 3 vrijwilligers en is verantwoordelijk voor alle online communicatie, waaronder onze website en de communicatie via social media. Maar ook onze online advertentie activiteiten en e-mailmarketing vallen hieronder. Bij voorkeur ken je  Mailchimp als e-mail marketing tool al een beetje en heb je basiskennis van Google Ads. Als je bovendien ook nog redelijk je weg weet te vinden in Google Analytics, dan is deze functie als online marketeer geknipt voor jou.

De precieze verdeling van de werkzaamheden vindt in overleg met je teamleden plaats, maar het ligt voor de hand dat je de lead krijgt bij datgene waar je goed in bent. Je bent onderdeel van het Team Communicatie, zodat je je – als jij dat wilt – ook bezig kunt houden met andere zaken dan alleen online. En wij van onze kant zijn natuurlijk heel benieuwd naar jouw ideeën om WIL steviger op de kaart te zetten.

Wij kennen geen vaste dagen waarop je dit vrijwilligerswerk kunt doen. Het hoeft zelfs niet perse overdag te zijn. Wij denken dat je als online marketeer bij WIL een paar uur per week bezig zult zijn, maar dat hangt ook wel van jou af. Er is in elk geval genoeg te doen om op te pakken.  Een online marketeer kan in principe vanuit huis werken, maar als je het leuk vindt, ben je van harte welkom op een van onze werkplekken, bijvoorbeeld in buurtcentrum De Weide Wereld.

Als je nog vragen hebt. Informeer gerust via communicatie@wilinjebuurt.nl. Je mag ook bellen met ons telefoonteam op 030-6773131. Zij noteren dan dat je wilt worden teruggebeld.