Vrijwilliger SEA (online adverteren)

WIL in je buurt, het buurtnetwerk in de Utrechtse wijk Vleuten-De Meern (postcodes 3451 tot en met 3455), zoekt vrijwilligers voor het Team Communicatie. Dit team van WIL zorgt voor de externe en interne communicatie en heeft de ambitie om komend jaar een flinke stap voorwaarts te zetten. Daarvoor zoeken wij een:

Vrijwilliger SEA (online adverteren)

Dit is vrijwilligerswerk waarmee je veel ervaring kunt opdoen.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega die ons online marketingteam komt versterken. Dit team bestaat op dit moment uit 3 vrijwilligers en is verantwoordelijk voor alle online communicatie, waaronder onze website en de communicatie via social media. Ook het online adverteren (via Google) valt hieronder.

Er zijn maar heel weinig SEO/SEA-specialisten die vrijwilligerswerk doen. Dat is jammer, want het is heel leuk, creatief werk, dat je veel energie geeft. Bovendien is het een pre op je toekomstig CV. En wij zijn er blij mee! WIN-WIN dus.

Wij maken gebruik van Google Ads en hebben elke maand een budget om in te zetten. Daarnaast maken wij bescheiden gebruik van facebook advertising. Aan jou de taak om dit in goede banen te leiden en echt resultaat te boeken voor een non profit organisatie als WIL in je buurt.

Bij WIL in je buurt ben je onderdeel van het Team Communicatie, zodat je je – als jij dat wilt – ook bezig kunt houden met andere zaken dan alleen online. En wij van onze kant zijn natuurlijk heel benieuwd naar jouw ideeën om WIL steviger op de kaart te zetten.

Wij kennen geen vaste dagen waarop je dit vrijwilligerswerk kunt doen. Het hoeft zelfs niet perse overdag te zijn. Wij denken dat je als online marketeer bij WIL een paar uur per week bezig zult zijn, maar dat hangt ook wel van jou af. Er is in elk geval genoeg te doen om op te pakken. Een online marketeer kan in principe vanuit huis werken, maar als je het leuk vindt, ben je van harte welkom op een van onze werkplekken, bijvoorbeeld in buurtcentrum De Weide Wereld.

Als je nog vragen hebt. Informeer gerust via communicatie@wilinjebuurt.nl. Je mag ook bellen met ons telefoonteam op 030-6773131 (op werkdagen tussen 09:00 uur en 11:00 uur). Zij noteren dan dat je wilt worden teruggebeld.