Vrijwilligers boodschappenhulp gezocht.

Vrijwilliger Boodschappenhulp

Wil jij graag iets doen voor bewoners in de buurt en heb jij daar een paar uurtjes tijd voor? Dan zijn wij heel blij met jou, want door de toegenomen hulpvraag kan onze boodschappenhulp-dienst wel een helpend handje gebruiken. WIL zoekt extra vrijwilligers voor de boodschappenhulp-dienst.

Als vrijwillige boodschappenhulp help je mensen die hulp nodig hebben bij het boodschappen doen. Je gaat meestal alleen op pad, nadat je overleg hebt gehad over het boodschappenlijstje. De cliënten hebben niemand waarop ze een beroep kunnen doen en zijn dus heel blij als jij een helpende hand kunt bieden.

Je staat als boodschappenhulp niet alleen. Op de achtergrond is altijd een coördinator van WIL aanwezig om je te helpen. Deze coördinator zorgt er bijvoorbeeld voor dat er een klik is tussen jou en de hulpvrager. Dat is vooral van belang omdat de meeste hulpvragen voor langere tijd zijn: je doet dan gedurende langere tijd boodschappen voor een buurtbewoner en je bouwt dus een relatie op. Dan is het wel van belang dat het klikt tussen jou en de hulpvrager. De coördinator zorgt er ook voor dat je het niet te druk krijgt en luistert dus goed naar jouw wensen.

Op deze website kan je nog veel meer lezen over de burenhulp-diensten.

Wij zouden het erg leuk vinden als jij bij ons boodschappen komt doen. Bel op werkdagen tussen 09:00 uur en 11:00 uur (of spreek het antwoordapparaat in) naar 030 677 31 31 of mail naar info@wilinjebuurt.nl. Wij nemen meteen contact met jou op.