Vrijwilliger vervoersdienst

Vrijwilliger Vervoersdienst

Wil jij graag iets doen voor bewoners in de buurt en heb jij daar een paar uurtjes tijd voor? Dan zijn wij heel blij met jou, want door de toegenomen hulpvraag kan onze vervoersdienst wel een helpend handje gebruiken. WIL zoekt extra vrijwilligers voor de vervoersdienst. Een vrijwilliger uit het oude dorp Vleuten is het hardste nodig, maar ook andere buurtgenoten uit Vleuten-De Meern vragen wij te reageren op deze vacature.

Als chauffeur (m/v) van de WIL vervoersdienst breng je met je eigen auto inwoners van Vleuten-De Meern naar locaties in de directe omgeving. Dat kan een bezoekje zijn aan familie, vrienden, kennissen, huisarts, ziekenhuis of een andere (semi-)medische voorziening. Jouw klanten zijn buurtbewoners die niet meer zelf met eigen vervoer of openbaar vervoer kunnen reizen en geen beroep kunnen doen op een mantelzorger. Via de coördinator van de vervoersdienst krijg je meestal ruim van tevoren het verzoek om iemand te vervoeren. Het is de bedoeling dat je deze persoon ophaalt, begeleidt en vervoert naar de genoemde locatie. Daarbij hoort vaak ook weer het thuisbrengen van de buurtgenoot.

Om jouw onkosten te dekken, werken wij met vaste tarieven. Je kunt hierover meer lezen op onze website (klik).

Wij vragen van je dat je bereid bent om met je eigen auto buurtgenoten te vervoeren (en dus rijbewijs B hebt). Wij zoeken vrijwilligers met een rustige en vriendelijke, behulpzame persoonlijkheid.

Wij zouden het erg leuk vinden als jij onze vervoersdienst komt versterken. Bel op werkdagen tussen 09:00 uur en 11:00 uur (of spreek het antwoordapparaat in) naar 030 677 31 31 of mail naar info@wilinjebuurt.nl. Wij nemen meteen contact met jou op.