Waar vind ik een wandel- of fietsgroep?

  • Zoek je een wandelgroepje of fietsgroepje om samen met anderen te bewegen, de natuur in te trekken? Op de website van Sportstad Utrecht vind je wandelgroepenfietsgroepen en fietsles.
  • Ook in Vleuterweide zijn wandelgroepen actief.
  • Wil je in clubverband werken aan je prestaties als wielrenner, kijk op de website van Maximus Stampers hoe je mee kunt doen! Maximus Stampers is een informele wielerclub voor iedereen (m/v), alle leeftijden en met diverse prestatieniveaus.
  • Wilt u samen met uw vader, moeder, partner, maatje gezellig door Haarzuilens en omgeving fietsen? Huur de duofiets van Hoeve Wielrevelt tegen een bescheiden bedrag om erop uit te gaan met mensen die nog graag fietsen maar dit niet meer zelfstandig kunnen. Kijk voor meer informatie op: www.duofietsvleutendemeern.nl
  • Lukt het fietsen met een gewone fiets (tweewieler) niet meer, maar is een scootmobiel een stap te snel, dan kunt u ook denken aan een driewieler voor volwassenen. U blijft dan toch in beweging, maar door een steviger balans, een lagere instap en een betere spiegel voelt u zich toch veilig genoeg. Het vergt wel enige oriëntatie. U kunt beginnen met te bellen naar ons informatienummer 030-6773131. Ook de fietsersbond geeft u de nodige informatie. Daarnaast heeft het bedrijf Tworby een module ontwikkeld waarmee bestaande (elektrische) fietsen kunnen worden omgebouwd naar (elektrische) driewielers.