Waar vind ik een creatieve workshop of kan ik met anderen creatief bezig zijn?

  • Wil je meehelpen droomdekentjes maken voor kinderen binnen Nederland die plotseling in een moeilijke situatie terecht zijn gekomen? Droomdekentjes Groep Vleuten-De Meern is een enthousiaste groep die wekelijks bijeenkomt. De groep komt op maandag van 09:30 – 12:00 uur in de Weide Wereld, Vleuterweide en op woensdag van 09:30 – 12:00 uur in De Schalm, De Meern,  bijeen.
    Kijk voor actuele informatie op de facebook pagina Droomdekentjes Vleuten De Meern
  • Vind je het leuk om met anderen te handwerken? Bij Stitch Leidscherijn komen iedere woensdag vanaf 19.30/20.00 uur hakers, breiers en crea’s van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, bij elkaar in het proeflokaal van Maximus. Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Stitch Leidscherijn.
  • Heb je wel eens gedacht over zelf kwark en boter maken? Of wolvilten, of appels verwerken tot cider? Hoeve Wielrevelt in Haarzuilens heeft een divers aanbod van workshops waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van wat het landgoed geeft zoals groenten, fruit, kruiden en andere natuurlijke materialen. Kijk eens op de website van Hoeve Wielrevelt voor meer informatie.
  • Kijk ook eens op de lijst met hobby’s en activiteiten om te zien wat er allemaal in de buurt wordt georganiseerd. Je vindt er van alles: van breiclubjes tot klaverjasgezelschappen, van taekwondo tot gitaarlessen. Er zit vast wel iets tussen wat jij leuk vindt om te doen.