Ik heb een beperking, waar kan ik sporten?

  • Heb je een beperking en wil je bewegen? Op www.sportstad-utrecht.nl/aangepast-sportaanbod vind je het sportaanbod in Utrecht voor mensen met een beperking van jong tot oud. Je kunt dit aanbod op een kaart tonen en filteren naar beperking.
  • Wil je samen met je vader, moeder, opa, oma, partner of maatje gezellig door Haarzuilens en omgeving fietsen? Huur dan de duofiets van Hoeve Wielrevelt tegen een bescheiden bedrag. Deze duofiets is speciaal voor mensen die nog graag fietsen maar dit niet meer zelfstandig kunnen. Kijk voor meer informatie op: www.duofietsvleutendemeern.nl
  • Lukt het fietsen met een gewone fiets (tweewieler) niet meer, maar is een scootmobiel een stap te snel, dan kunt u ook denken aan een driewieler voor volwassenen. U blijft dan toch in beweging, maar door een steviger balans, een lagere instap en een betere spiegel voelt u zich toch veilig genoeg. Het vergt wel enige oriëntatie. U kunt beginnen met te bellen naar ons informatienummer 030-6773131. Ook de fietsersbond geeft u de nodige informatie. Daarnaast heeft het bedrijf Tworby een module ontwikkeld waarmee bestaande (elektrische) fietsen kunnen worden omgebouwd naar (elektrische) driewielers.