Even voorstellen: Marlou Werkmeester

Mijn naam is Marlou Werkmeester. Ik ben voor alle medewerkers/vrijwilligers en cliënten van Stichting WIL in je buurt de vertrouwenspersoon. Ik help Stichting WIL in je buurt in het zorgen voor een veilige en integere werkplek. Dit doe ik vanuit een onafhankelijke positie als externe vertrouwenspersoon. In deze rol ben ik een aantal jaar geleden begonnen toen ik de stap maakte om als freelance HR Adviseur te gaan werken. Mijn voormalige werkgever vroeg mij om voor haar medewerkers beschikbaar te blijven als vertrouwenspersoon. Dit ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds voor hen. Inmiddels ben ik voor meer organisaties de externe vertrouwenspersoon en heb ik mijn vakdiploma voor vertrouwenspersoon gehaald. Ook ben ik aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen.

Helaas kan het soms voorkomen dat in het contact met een cliënt of medewerker/vrijwilliger iets gebeurt waardoor jij je niet meer veilig voelt. Of je merkt dat er binnen de stichting niet integer wordt gehandeld. In dat geval kun je bij mij terecht als je wilt praten met iemand die onafhankelijk is van Stichting WIL in je buurt. Ik zal naar je luisteren, ondersteunen en begeleiden in het vinden van een oplossing om het ongewenste gedrag te laten stoppen of de misstand te helpen melden.

Je kunt mij bereiken via tel. 06-36181225 of mailen naar vertrouwenspersoon@hrmworks4u.nl en dan neem ik contact op met jou.