Zumba Fitness | De Schakel

ZUMBA FITNESS

Zumba fitness is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem. Zumba volgt de aerobic interval training methode. Zo wordt de calorieverbranding verhoogd.

Je kunt tot 1000 calorieën per les verbranden. Dit is natuurlijk afhankelijk van het fitnessniveau, het intensiteitniveau en hoe bekend je bent met dansbewegingen. Gedurende de hele Zumba-les krijg je een goede controle over je kern/torso – oftewel je buik-, rug- en beenspieren.

zumbafityard

STERKERE SPIEREN

Hierdoor krijg je sterkere en strakkere buik- en rugspieren. Je onderlichaam krijgt een totale ‘workout’. Je zult merken dat je been- en bil- spieren steviger en strakker worden en meer vorm krijgen. De bewegingen die je met je armen moet doen, zorgen hierbij ook voor de nodige versteviging.

WANNEER

FitYard geeft Zumba fitness op dinsdagavond van 19.15 tot 20.15 en cn 20.15 tot 21.15 uur  in buurtcentrum De Schakel in Vleuten.

OVER ONS

FitYard is een sport- en beweeginstituut voor mensen die er een vitale levensstijl op na willen houden. Een sportinstituut waar jong en oud, hoog- en laagopgeleid, toegang hebben tot sportfaciliteiten. Of je nu topsporter bent of amateur, een beperking hebt of niet, veel sport of net begint. We zien een gezonde plaats voor ons, waarin alle mensen voldoende bewegen op alle niveaus.

FitYard wil mensen de mogelijkheid bieden om te sporten. Waarom we beweging en sport actief stimuleren, is omdat het jouw vitaliteit, weerbaarheid, welzijn en welvaart bevordert.

Sport leert jou spelenderwijs samen te werken en om met elkaar een doel te verwezenlijken. Het zorgt voor interactie, een sociaal netwerk en tegelijkertijd voor contact met andere mensen buiten jouw directe kring.

Bekijk ook onze facebookpagina.

Organisatie FitYard

Zuileveld 11
3451 LB Vleuten

Reinier Yard | Cheryl Yard

06-10945353 | 06-21906042

info@fityard.nl

https://www.fityard.nl/

Locatie Buurtcentrum De Schakel

Schoolstraat 11, 3451 AA Utrecht

FitYard | Buurtcentrum De Schakel

Plan je route