Zingen | Mariakerk

Zangkoor Uriël is een koor met voor elk wat wils. Natuurlijk zingen we – minimaal 1 keer per maand – overwegend tijdens de eucharistieviering van 9.30 uur in de Mariakerk in De Meern. Een enkele keer zingen wij ook bij andere gelegenheden. Zo zingen wij 1 keer per jaar in het Antonius Ziekenhuis.

De repetities zijn gezellig en serieus tegelijk. Omdat iedereen zich met overgave inzet, geeft elke repetitie en elke dienst grote voldoening. We merken keer op keer ook dat vele kerkgangers plezier, kracht en moed putten uit de gezongen teksten. Ons repertoire is uiteenlopend, van traditioneel tot experimenteel. Nieuw repertoire komt veelal van tegenwoordige componisten, tekstdichters en arrangeurs.

Het koor is is opgericht in 1985. Enkele leden vormen het combo en begeleiden het koor op orgel, piano, gitaar en dwarsfluit. Het koor staat onder leiding van dirigent Peter Besemer

Nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom

Op dit moment hebben we ruim 30 leden. We zouden het fijn vinden om dit aantal te laten groeien. Iedereen in de leeftijd van 21 tot 50 jaar kan lid worden en natuurlijk vooral de mensen die er ooit al aan dachten om dit te doen, maar tot op heden de stap nog niet hebben genomen. Kom gerust eens – geheel vrijblijvend – binnenlopen tijdens een repetitie en kijk en luister of ons koor aan jouw verwachtingen voldoet. Zangkoor Uriël is een koor voor iedereen die graag zingt en zijn/haar stemgeluid wil laten klinken.

Repetities

Het koor repeteert elke maandagavond van 20.15 tot 22.00 uur in de Mariakerk en soms in het parochieel sociaal cultureel centrum De Schalm, Oranjelaan 10, De Meern.

Organisatie Zangkoor Uriël

Locatie De Meern

Pastoor Boelenslaan 11, 3454 AB Utrecht

Plan je route

Zingen | Mariakerk

Plan je route