Voetbal | Sportpark De Paperclip

Wij zijn UVV.

Wij zijn een club met een rijke historie, een kleurrijk heden en een prachtige toekomst. We zijn een echte vereniging: waar iedereen (op amateurniveau) kan voetballen op zijn of haar niveau, van jong tot oud, in de zaal of op het veld. Een vereniging waar je bij wil horen omdat er aandacht voor je is: een verbindende en sterke clubcultuur. Die is krachtig en willen we in een modern jasje behouden: bekend staan om onze jeugdopleiding waar ontwikkeling centraal staat en een opgeleid eerste elftal met aanzien in Utrecht. We willen open en transparant zijn, verbindend en innovatief. We durven anders te doen en anders te denken en gaan uit van onze eigen kracht. UVV is Utrecht, UVV is Vleuten-De Meern, UVV is voetbal.

Maar je moet het wel willen: voetballen bij UVV. We zijn een club van de straat, een club van de wijk en een club met een ziel gelegen in het hart van Leidsche Rijn. Bij UVV maak je onderdeel uit van een echte vereniging waar sport de jeugd- en seniorleden verbindt. Dit kan niet zonder richting, structuur en eenheid. Samen zorgen we ervoor dat we op Sportpark de Paperclip met een sterke clubcultuur een duidelijke koers varen.

Onze cultuur bewaken en onze ambities bereiken, daar is dus ook een bepaalde beschouwing voor nodig. We hebben daarom een verenigingsvisie die in alle geledingen als basis geldt:

“Optimale ontwikkeling realiseren in de gehele voetbalorganisatie door plezier, progressie en prestatie centraal te stellen.”

1. PLEZIER | Voetbal je bij UVV, dan begint dat vanuit de intrinsieke motivatie.
2. PROGRESSIE
 | Voetbal je bij UVV, dan ontwikkel je jezelf. Vanuit de club is er goede begeleiding om deze ontwikkeling te realiseren.
3. PRESTATIE
 | Voetbal je bij UVV, dan leidt dat tot het behalen van prestaties: als persoon, als speler, als team en als vereniging.

Deze verenigingsvisie past bij onze opleiding, waardoor we trots kunnen zijn op onze vereniging. We leiden alle spelers op met plezier, we zien bij elke speler progressie en we laten spelers, trainers en teams beter presteren, dit resulteert in aanzien. Er is dan ook voor iedereen aandacht en begeleiding. We zijn inclusief en behouden tegelijkertijd dat wat ons groot heeft gemaakt en waarom we al sinds 1902 bestaan: een club waar er plek is voor iedereen en waar aandacht en ontwikkeling normaal is, een vereniging waar onze sterke clubcultuur en het eerste elftal de vereniging verbindt, dat is wie we zijn, dat is UVV, dat is rood-wit geblokt.

Kijk ook eens op onze facebookpagina.

Organisatie Vereniging UVV Voetbal

Sportcentrum De Paperclip, Parkzichtlaan 203
3451 GX De Meern

Locatie Sportpark De Paperclip

Parkzichtlaan 203, 3451 GX Utrecht

Vereniging UVV Voetbal | Sportpark De Paperclip

Plan je route