Tweedehands | De Pijler

Ruil makkelijk kleertjes en speelgoed

Is je kind weer uit zijn shirtje gegroeid? Struikel je ook over het speelgoed? Tijd voor KrijgdeKleertjes! In buurtcentrum De Pijler is een lokaal ruilpunt ingericht door Niki Torzorn. Voor ruilen ben je welkom bij Niki in Buurtcentrum de Pijler op Bovenpolder 80, 3453 NP De Meern (Zaal 1,2,3)“Mijn naam is Niki. Sinds ik een zoontje heb, merk ik hoeveel aanbod er is aan tweedehands babykleding in Nederland. Oorspronkelijk kom ik uit Hongarije, en mijn grootste hobby is nu het verzamelen van baby- en kinderkleding voor een Stichting in Hongarije.  Toen ik over KrijgdeKleertjes hoorde, wist ik meteen dat ik hieraan mee wil doen. Super leuk initiatief en ik kan het zelfs combineren met mijn hobby. Kleding die niet geruild wordt, ga ik naar Hongarije sturen om daar gezinnen te ondersteunen die het moeilijk hebben.”

Openingstijden

Het ruilpunt is open elke tweede zaterdag van de maand van 19:00 tot 21:00 uur. Ik vind het altijd wel fijn als je van tevoren even laat weten of je komt, via KrijgdekleertjesDeMeern@gmail.com.

Inbrengen

Indien mogelijk, wil ik graag dat de kleding die geruild wordt vrijdagavond tussen 20:00 uur en 21:00 uur ingebracht wordt. Dat scheelt een hoop sorteerwerk. Graag kleding gewassen en gevouwen inbrengen en gesorteerd op maat.

Zie mijn website voor meer informatie en kijk vooral ook op de facebookpagina  https://www.facebook.com/KrijgdeKleertjesDeMeern

Organisatie Krijg de kleertjes De Meern

Bovenpolder 80
3453 NP De Meern

Locatie Buurtcentrum De Pijler

Rover Holwerda

06-59928952

rholwerda@dock.nl.

https://depijler.org/

Bovenpolder 80, 3453 NP Utrecht

Krijg de kleertjes De Meern | Buurtcentrum De Pijler

Plan je route