Turnen | Sportzaal Fletiozaal

Wie zijn wij?

Gym & Move is een gezellige vereniging in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en Utrecht waar je bij jou in de buurt terecht kunt voor turnen. Het plezier in de sport en de professionele begeleiding staan centraal.

Uitgebreid lesaanbod

De lessen worden gegeven door enthousiaste en professionele train(st)ers met passie voor de sport. Plezier in de lessen staat voorop en dan volgen de resultaten vaak vanzelf! Of je nou recreant bent of in wedstrijdverband turnt. Ons motto is niet voor niets:

‘Presteren om het plezier en plezier door presteren!’

Iedereen is welkom!

De leeftijd van onze leden loopt uiteen van 1,5 tot 81 jaar. Iedereen is welkom en er is veel mogelijk! Wil je kennismaken met onze vereniging? Vraag dan een gratis proefles aan.

Gezellige activiteiten

Bij Gym & Move is naast de sport gezelligheid ook heel belangrijk. Daarom organiseren we het hele jaar door een aantal leuke activiteiten. Zoals Pietengym voor de jongste leden tot 8 jaar, de jaarlijkse Nieuwjaarsduik in zwembad Fletiomare voor ieder lid met een zwemdiploma en een Gym & Move kamp. Dit kunnen we alleen doen met hulp van veel vrijwilligers, dus kunnen we altijd hulp gebruiken. Wil jij ook een bijdrage leveren, ga naar ons website en meld je aan.

Het turnrooster vind je op onze website.

Organisatie Gym & Move

Locatie Sportzaal Fletiozaal

Albert Schweitzerlaan 10A, 3451 EC Utrecht

Gym & Move | Sportzaal Fletiozaal

Plan je route