Toneel | CultuurCampus

Sesar is de jeugdtoneelschool van Leidsche Rijn.

Sesar toneel is al 11 jaar dé jeugdtoneelschool in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern, voor en door kinderen tussen 4 en 18 jaar. Daarnaast hebben we ook een volwassenen theatergroep.

We bieden kinderen een veilige en vertrouwde omgeving om vrij en vrolijk toneel te leren spelen. Want toneelspelen is leuk, spannend en leerzaam, en kinderen kunnen meer zelfvertrouwen krijgen door optreden voor publiek. Al onze lessen worden gegeven door professionele dramadocenten.

De voorstellingen van onze productiegroepen zijn vaak gebaseerd op bestaande verhalen die de spelers zelf in een eigentijds jasje steken. En dit allemaal onder leiding van een professionele regisseur.

Door toneelspelen leren kinderen zichzelf te presenteren, te improviseren, goed met teksten om te gaan, samen te spelen en vooral veel plezier te hebben. Het optreden voor een groot publiek in een echt theater is de kers op de taart.

Op de CultuurCampus in Vleuterweide hebben wij een lesaanbod Alfa (8 tot 10 jaar), Beta (10 tot 12 jaar), Gamma (12 tot 14 jaar), Delta (14 tot 16 jaar) en Epsilon (16 tot 18 jaar). Vanaf 18+ zit je bij de volwassenen groep. Op onze website vind je verder alle informatie.

Organisatie Jeugdtoneelschool Sesar Toneel

Burchtpoort 5
3452 MD Vleuterweide

Floor van Rossum

06-22691367

sesartoneel@gmail.com

https://sesartoneel.nl/

Locatie CultuurCampus – Kunstencentrum en theater

Burchtpoort 5, 3452 MD Utrecht

Jeugdtoneelschool Sesar Toneel | CultuurCampus – Kunstencentrum en theater

Burchtpoort 5, 3452 MD Utrecht

Plan je route

Toneel | CultuurCampus

Plan je route