Thuissporten met Yael | Digitaal

Mijn naam is Yael, moeder van 3 volwassen zonen en woonachtig in Vleuten.

Jaren geleden heb ik (toen nog in Den Dolder gevestigd) de opleiding tot oefentherapeut CESAR met succes gevolgd. Ik had absoluut de eer om tot de laatste groep studenten te horen die les kreeg van ‘de’ mijnheer Cesar, die de zoon was van mevrouw Cesar, de grondlegster van deze prachtige vorm van therapie.

Tijdens de opleiding al stimuleerde hij mij vooral de bewegingsleer, die de basis vormt van de therapie, te verkondigen. Dat hield in om naast acute therapie (behandeling van klachten) te werken aan zowel preventie van klachten als post therapeutisch, m.a.w. onderhoudend na een periode van therapie om er o.a. voor te zorgen dat klachten wegblijven. Tenslotte, een goede houding en bewegingspatroon vormen een stevige basis voor het behouden van een gezond bewegingsapparaat: gewrichten, spieren, etc.

Het verbaasde niemand dat ik een mooie praktijk begon in Vleuten en tegelijk startte met het geven van groepslessen. In de loop der jaren en na het krijgen van mijn kinderen, heb ik afstand genomen van de praktijk en volop aandacht gegeven aan de groepslessen. Van het een kwam het ander: extra cursussen, uitbreiden van kennis op het gebied van ouder worden, werken met ouderen (en met problematiek die eraan gekoppeld kan zijn), gewichtsbeheersing, afvallen en op gewicht blijven (= lifestyle) ontspanningstechnieken en conditietrainingen geven, zijn het gevolg.

Sinds 2022 ben met mijn online lessen begonnen. Natuurlijk heeft de Corona pandemie daar een rol bij gespeeld, maar dit initiatief werd zo warm onthaald, dat ik op dit moment alleen nog interactieve LIVE online geef. Op mijn website https://www.beterbewegenmetyael.nl/ krijg je snel een overzicht van de lessen die momenteel online zijn. Tijdens deze lessen krijg je online persoonlijke begeleiding van een professionele trainer.

Ik heb nog steeds zeer trouwe klanten, die vanaf de start week in week uit deelnemen aan een groep! De leeftijd van deelnemers varieert van 35 tot 90 jaar! Weliswaar in verschillende groepen, uiteraard.

Ik hoop nog vele jaren les te kunnen geven, veel mensen te kunnen helpen en vooral samen veel (online) plezier te hebben.

Alle vrijheid om mijn eigen ideeën over bewegen, en veel dat daarmee samenhangt ook bv mentaal, samen met de principes van de bewegingsleer Cesar, hebben geresulteerd dat Beter Bewegen met Yael net even anders is dan andere lessen op het gebied van bewegen en daarom uniek is.

Kom een gratis proefles volgen, misschien denk je daarna: ‘Ik doe mee met Beter Bewegen met Yael’.

Je bent welkom!

Onze diensten zijn gericht op het bevorderen van de conditie van alle belangrijke spiergroepen en het verbeteren van uithoudingsvermogen. Jezelf op de juiste manier leren bewegen en dit als plezierig ervaren.

Organisatie Beter Bewegen met Yael

Locatie Hele wijk

, Utrecht

Beter Bewegen met Yael | Hele wijk

Plan je route