Stoelyoga | De Pijler

Stoelyoga

Ben je op zoek naar een manier om fitter te worden, stress te verminderen, de verbinding tussen lichaam en geest te vinden? Yoga voorjezelf helpt je dat te bereiken.  Je bent van harte welkom om yoga te verkennen en te leren wat yoga voor je kan doen.

yogalessen op de stoel

Stoelyoga is een milde en heel toegankelijke vorm van yoga. Stoelyoga kan overal gedaan worden in alle soorten stoelen van kantoorstoel tot rolstoel. Het gaat bij yoga om het bewegen met aandacht en om de adem. De beweging, aandacht en adem leiden je naar een betere mentale, geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Zityoga lijkt op stoelyoga maar daarbij hoef je ook niet meer te staan. Speciaal geschikt voor rolstoelgebruikers.

Op 29 januari heb ik de specialisatie yoga4parkinson behaald. Ik breid mijn aanbod uit met yoga4parkinson zodra ik een groep kan samenstellen met mensen die yoga willen doen in De Meern. In de Pijler, Bovenpolder 80, De Meern wordt les gegeven op donderdag van 16.00 uur tot 17.00 uur. Als je mee wil doen is de eerste les gratis.

Maak kennis met de yogadocent

Je bent in goede handen bij yogadocent Marion Kragten-Havekes. Marion  is als verpleegkundige opgeleid. Ze heeft gewerkt in het ziekenhuis en het revalidatiecentrum. Inmiddels werkt zij al weer zo’n 15 jaar als trajectbegeleider bij Stichting Boogh, een dagbesteding voor mensen met een lichamelijke beperking in Harmelen en Utrecht. Hier geeft zij ook yoga. Zij heeft de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte gevolgd in Bilthoven en is nu een gediplomeerd yogadocent.

Organisatie Yoga voorjezelf

Marion Kragten-Havekes

https://www.yoga-voorjezelf.com/

Locatie Buurtcentrum De Pijler

Rover Holwerda

06-59928952

rholwerda@dock.nl.

https://depijler.org/

Bovenpolder 80, 3453 NP Utrecht

Yoga voorjezelf | Buurtcentrum De Pijler

Plan je route