Spelletjes | De Schakel

Kom eens langs bij Dobbelix!

Hou je van bordspellen? Lijkt het je leuk om spellen te spelen met mensen uit de buurt? Kom dan eens langs bij Dobbelix. Dobbelix is de spellenvereniging van Vleuten-De Meern (en omgeving). Ons doel: het promoten van (bord)spellen en mensen met elkaar in contact brengen. Dobbelix heeft geen winstoogmerk en onze activiteiten zijn gratis.

Ben je enthousiast over een spel?

Neem het dan mee. Er zijn altijd wel gegadigden die bij je tafel aanschuiven om te spelen. We nemen zelf ook altijd een stapel spellen mee, dus er is voldoende keuze.

Wanneer kan je aanschuiven ?

Twee keer per maand is er een spellenavond van 19.30 uur tot 22.30 uur. Het streven is de tweede dinsdag en de vierde vrijdag van de maand. Soms wijkt dat af, dus hou de agenda op onze website in de gaten.

Je hoeft je niet aan te melden, je mag gewoon langskomen en meedoen. Het kost niks.

Waar komen de spellen op tafel?

Sinds 2017 zijn we te gast bij buurtcentrum De Schakel (Schoolstraat 11, Vleuten). De ene keer zitten we in het café, de andere keer hebben we een zaaltje. Dat is een beetje afhankelijk van de andere activiteiten. Als je bij De Schakel binnenloopt, merk je snel genoeg waar we die avond of middag zitten.

Drankjes bestel je bij de bar en zijn voor eigen rekening. Je betaalt er cash, dus pinnen kan niet, maar de prijzen zijn prijsjes dus dat moet geen probleem zijn.

In de buurt van De Schakel is genoeg ruimte om gratis te parkeren. Kom je met de trein naar Vleuten Station, dan loop je er in ongeveer tien minuten naartoe.

Organisatie Spellenvereniging Dobbelix

Schoolstraat 11
3451 AA Vleuten

Locatie Buurtcentrum De Schakel

Schoolstraat 11, 3451 AA Utrecht

Spellenvereniging Dobbelix | Buurtcentrum De Schakel

Plan je route