Speeltuin | Speelnatuur van OERRR

Speelnatuur van OERRR op landgoed Haarzuilens

Kom spelen op de leukste speelplek van Utrecht. Lekker spelen met water, zand en modder, balanceren over boomstammen, en nog veel meer! Speelnatuur op landgoed Haarzuilens is een natuurlijke speelplek waar je heerlijk kan ravotten.

De speelnatuur op landgoed Haarzuilens is ook toegankelijk voor kinderen met een beperking. De speelnatuur is zo ingericht dat alle kinderen samen kunnen spelen.

Locatie Haarzuilens

Je vindt de speelnatuur naast Hoeve Wielrevelt aan de Thematerweg 10 in Haarzuilens. De fiets zet je neer op de grote fietsenparkeerplaats direct naast de speelnatuur. Kom je met de auto? Parkeer deze dan op het parkeerterrein aan de Thematerweg 5. Dit parkeerterrein ligt naast Geertjeshoeve en tegenover de speelnatuur. We vragen een bijdrage voor het parkeren aan niet-leden van Natuurmonumenten. Leden van Natuurmonumenten parkeren gratis en kunnen direct uitrijden met de ledenpas.

Openingstijden

De speelnatuur is iedere dag open van 9:00 uur tot 18:00 uur. Voor en na die tijd is het speeltijd voor de hazen, fazanten en andere dieren.

Toegang €1,50

  • Gratis voor leden van OERRR en Natuurmonumenten
  • Gratis voor kinderen onder de 2 jaar
  • De boswachters voeren op ongezette tijden kaartcontrole uit
  • De bijdrage wordt gebruikt voor onderhoud en beheer van de speelnatuur

Koop hier je kaartje

Klik op de link hierboven en koop je kaartje alvast online. Je kunt ook ter plekke betalen middels een QR code op het entreebord. Of word lid van OERRR en speel de rest van het jaar gratis. Je bent al lid vanaf €2,50 per maand. Schrijf je hier in voor OERRR

Organisatie Natuurmonumenten

Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10c
3455 SN Haarzuilens

Locatie Haarzuilens

Thematerweg 5, 3455 SM Utrecht

Plan je route

Speeltuin | Speelnatuur van OERRR

Plan je route