Speelgoeduitleen | Weide Wereld

Speelotheek

 

Wat doet de speelotheek?
Bij speelotheek ’t Belhameltje kun je actueel en leerzaam speelgoed lenen, tevens geven wij ouders en opvoeders advies over speelgoed.. Regelmatig houden wij workshops

Waarom lenen bij een speelotheek?
Met het speelgoed van onze speelotheek kan je kind in zijn eigen omgeving, in zijn/haar eigen tempo kennis maken met heel veel verschillend materiaal. Jij, als ouder/opvoeder, kunt variatie aanbrengen en zo (samen) ontdekken wat je kind (niet) leuk vindt en waar het (niet) aan toe is.

De belangstellingswereld en het ontwikkelingsniveau van je kind verandert vaak razendsnel, ook daarom is het handig, om je kind met gevarieerd speelgoed te laten spelen.

Bij de speelotheek, ’t belhameltje, kun je geld- én ruimte besparen
 doordat je speelgoed tijdelijk kunt lenen.

Bovendien kunt u bewuster kiezen als u speelgoed gaat kopen, als u weet waar een kind graag mee speelt en waar voor het kind de uitdaging ligt. En omdat er tegenwoordig zoveel speelgoed op de markt is maakt dat, de soms moeilijke keuzes, zeker makkelijker.

Gebruikers 
De speelotheek is voor alle kinderen in de leeftijd van van 0 tot 12 jaar.
Een lidmaatschap (of een strippenkaart) is ook interessant voor mensen die regelmatig oppassen (opa’s en oma’s, oppasmoeders, gastouders) en die de kinderen op deze wijze steeds wisselend speelgoed aan willen bieden.

Informatie
Vraag ons gerust je te helpen met het uitkiezen van speelgoed. We informeren je met plezier over het gebruik van ons speelgoed en kunnen je vertellen welk speelgoed bij de ontwikkelingsfase van jouw kind past.

Abonnement en strippenkaart.

Bij het ‘Belhameltje kunt u een abonnement nemen of een strippenkaart kopen.

Met een abonnement kunt u 4 stuks speelgoed per 3 weken lenen.
Een abonnement kost € 35,- per jaar..
Met een strippenkaart kunt u 10 stuks speelgoed lenen.
De strippenkaart is een jaar geldig.
Een strippenkaart kost € 15,-

Openingstijden: Maandag van 20.00 -21.00 uur en Zaterdags van 10.00 uur tot 11.30 uur, maar kijk altijd eerst even op onze website voor het laatste nieuws.

Organisatie Speelotheek 't Belhameltje

Teunisbloemlaan 48, schakelzaal 1
3452 CB Vleuterweide

Locatie Buurtcentrum Weide Wereld

Teunisbloemlaan 50, 3452 CA Utrecht

Buurtcentrum Weide Wereld

Plan je route