Sjoelen | De Roef

Het sjoelen is een gezellige bezigheid en wordt door veel mensen beoefend, zo ook in “de Roef”. Veel mensen gaan op donderdagmiddag gezellig een “steentje” schuiven. Deze bezigheid wordt begeleid door een team vrijwilligers die de vier bakken bemannen. Ivonne, Truus, Annemiek, Ellie en Tonny. Zij zijn elke donderdagmiddag aanwezig om bij een kopje thee of koffie tussen de twee series sjoelen in gezellig met u te praten. Er is in de wintermaanden van september tot mei een competitie. Halverwege deze competitie is er een gezellige middag waar de tussenstand bekend wordt gemaakt.

Aan het einde van de competitie is er weer een gezellige middag als afsluiting met een prijsuitreiking aan de winnaar door middel van de wisselbeker. Aansluitend is er een Bingo met leuke prijzen.

In de zomer van mei tot september gaat het sjoelen op donderdagmiddag gewoon door voor de gezelligheid. Als u aan deze gezellige bezigheid wilt deelnemen kom gerust eens kijken en doe een keer mee. Als u het leuk vindt kunt u zich altijd aanmelden. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, € 5,00 voor een half jaar. U kunt uw U-pas budget gebruiken. Gezellig, komt u ook?

Organisatie Stichting Vrienden van De Roef

Touwslagerslaan 3
3454 GV De Meern

Mevrouw Spliet

030-6662135 | 030-6663888

info@deroefdemeern.nl

https://deroefdemeern.nl/

Locatie Dienstencentrum De Roef

Touwslagerslaan 3, 3454 GV Utrecht

Stichting Vrienden van De Roef | Dienstencentrum De Roef

Plan je route