Schaatsen | Kloosterpark

De ijsbaan is gelegen in het Kloosterpark, op de grens van de wijken Nijevelt en De Balije. De baan is primair bedoeld voor kinderen. De baan is bereikbaar via de Stoelenmakerslaan (Nijevelt) en de Lanuariusweg (De Balije). De parkeergelegenheid is beperkt.

Op onze website is te vinden wanneer de ijsbaan is geopend.

Wilt u ook meehelpen?
Zonder vrijwilligers is er geen Meernse IJsbaan. Het bestuur zorgt ervoor dat er geschaatst kan worden zodra de ijscondities dat toelaten. Ook U kunt toetreden tot het bestuur (zie vacature), maar u kunt ook op andere wijze een bijdrage leveren.

Hulp is altijd welkom! Bijvoorbeeld assisteren in de Koek-en-zopie-keetwagen, of de baan een keer helpen vegen, of helpen bij het organiseren van een schaatswedstrijd. Ook als u slechts een enkele keer wilt helpen bent u welkom. Zeker bij een langere vorstperiode is het prettig als het werk door meerdere mensen kan worden gedaan.

U kunt zich aanmelden via het contactformulier en ons laten weten wat u zou willen doen. U kunt ook bellen met ondergenoemd telefoonnummer, of kom even langs bij de Koek-en-zopie als de ijsbaan open is. Want alleen met de inzet van vrijwilligers kunnen we de ijsbaan open houden.

Organisatie Stichting De Meernse IJsbaan

Stoelenmakerslaan 30
3454 DT Veldhuizen

Locatie Veldhuizen

Kloosterpark, 3454 DT Utrecht

Plan je route

Schaatsen | Kloosterpark

Plan je route