Religie | Marekerk

Welkom bij de Marekerk, een levendige protestantse gemeente in De Meern, die samenkomt in de Marekerk aan de Zandweg in De Meern. Onze protestantse wijkgemeente is een vindplaats van geloof, hoop en liefde.

Als kerk hebben wij een missie, het gaat om de bezieling door ons gezamenlijk geloof in God en Jezus Christus en zijn bevrijdende invloed. We hebben uitgesproken dat we er voor elkaar willen zijn als een zorgzame gemeenschap en dat we verbinding gaan maken met mensen en organisaties buiten de kerk. De Marekerk als kloppend hart in De Meern en omgeving.

Open kerk

Iedere vrijdag is er ‘open kerk’ in de Marekerk, van 14:.00 uur tot 16:.00 uur. Je kunt er gewoon binnenlopen voor ontmoeting. De koffie en thee staan klaar in de Klepel. Er zijn twee gastvrouwen/-heren aanwezig om u rond te leiden en/of een praatje te maken. Even rust zoeken in de kerk of stilteruimte kan ook. We willen als kerk graag gastvrij en toegankelijk zijn voor iedereen. Voor deze open kerk kun je contact opnemen met Lenny Oosterom, telefoon 06-46491470.

Organisatie Marekerk - De Klepel

Zandweg 126
3454 JZ De Meern

Margreet Ottink-Lagerweij

030-6663100

scriba@marekerkdemeern.nl

https://marekerkdemeern.nl/

Locatie De Meern

Zandweg 126, 3454 JZ Utrecht

Plan je route

Religie | Marekerk

Plan je route