Polsstokspringen | Haarzuilens

Kom je ook fierljeppen?

Zon, zand, water, competitie – voor kinderen is polsstokverspringen/ fierljeppen een prachtige sportieve activiteit waar ze geen genoeg van kunnen krijgen. Ze mogen het ook ‘slootje springen’ noemen natuurlijk, want het effect is hetzelfde. Spelenderwijs ontwikkelen de deelnemers hun (fijne) motoriek, en werken zij aan kracht en snelheid.

Trainingen

De polsstokvereniging Stichtse Vecht richt zich op het jeugdspringen in deze gemeente. Er zijn nu twee accommodaties: Een grote wedstrijdaccommodatie in Kockengen (adres Sportweg 6) en een schans in Haarzuilens (Thematerweg 5, in het weiland achter kinderboerderij Geertje’s Hoeve). In de toekomst proberen wij nog een aantal accommodaties te realiseren in of nabij de andere kernen van de gemeente.

Veel deelnemers volgen eerst één of meerdere clinics op onze locaties. Is het leuk, dan kun je lid worden en mee gaan doen met de trainingen. Die zijn op onze grote accommodatie in Kockengen. Interesse om mee te trainen?

Hoewel we nog een jonge vereniging zijn zijn de eerste sportieve successen al geboekt. Zo is er een flink aantal deelnemers die aan wedstrijden meedoet en een aantal daarvan behoort tot de nationale top. De vereniging is elk jaar ruim vertegenwoordigd op het Nederlands Kampioenschap voor de jeugd.

Clinics / kinderfeestjes

De accommodaties zijn ook geschikt om clinics op te volgen (ook voor volwassenen). Een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een kinderfeestje die een uur of twee duurt en ook onderdeel kan zijn van een dagje uit.

Donateurs en sponsoren

De polsstokvereniging probeert de sport laagdrempelig te houden, met lage contributies voor de deelnemers. Donateurs en sponsoren helpen ons daarbij.

Organisatie Polsstokvereniging Stichtse Vecht

Purperreiger 11
3628 CE Kockengen

Pieter Hielema

06-29006207

pieter.hielema@pvsv.nl

https://www.pvsv.nl/

Locatie Haarzuilens

Thematerweg 5, 3455 SM Utrecht

Plan je route

Polsstokspringen | Haarzuilens

Plan je route