Paardrijden | Sportpark Rijnvliet

Je kunt lid worden van de Voornruiters wanneer je een paard en/of pony tot je beschikking hebt. Het is niet mogelijk om bij de Voornruiters een paard of pony te huren of manegelessen te volgen. In de vereniging is plaats voor de recreatieruiter en de fanatieke wedstrijdruiter in verschillende wedstrijddisciplines.

Onderling overleg wordt gestimuleerd. Hierbij gaat veiligheid voor alles. Alle leden zijn liefhebbers van paardensport en begrip en respect voor elkaar komt de sfeer binnen de vereniging ten goede.

De Voornruiters is een ambitieuze vereniging gericht op de actieve paardensporter die vooruit wil. We organiseren en faciliteren hippische activiteiten voor en door leden. Dat doen we professioneel en op een manier waarop alle leden zich betrokken en thuis voelen. Voor ons is het belangrijk dat ieder lid zijn of haar hoogst haalbare persoonlijke doelen kan bereiken.

Onze kernwaarden zijn:
• Ambitieus
• Professioneel
• Faciliterend
• Betrokken
• Thuis voelen

Onze visie en ambitie
De ambitie van de Voornruiters is het organiseren en faciliteren van hippische activiteiten, primair gericht op de dressuur-, spring-, mensport. Wij staan open voor andere disciplines, zoals voltige, carrousel en eventing.

Wij doen dit in de vorm van wedstrijden, educatie en sociale verenigingsactiviteiten.

Wij staan open voor activiteiten georganiseerd door derden, verwant aan de hippische sport, die een positieve bijdrage leveren aan de exploitatie. De Voornruiters richten zich op paardensporters, die de sport bedrijven als vrijetijdsbesteding of als beroep. De activiteiten worden georganiseerd door en voor leden, met een actieve groep vrijwilligers, waar nodig aangevuld door professionele dienstverleners.Wij doen dit in de vorm van wedstrijden, educatie en sociale verenigingsactiviteiten.

Wij staan open voor activiteiten georganiseerd door derden, verwant aan de hippische sport, die een positieve bijdrage leveren aan de exploitatie. De Voornruiters richten zich op paardensporters, die de sport bedrijven als vrijetijdsbesteding of als beroep. De activiteiten worden georganiseerd door en voor leden, met een actieve groep vrijwilligers, waar nodig aangevuld door professionele dienstverleners.

Organisatie Blastrac Hippisch Centrum De Voornruiters

Sportpark Rijnvliet 7
3545 EA Utrecht

Locatie Sportpark Rijnvliet

Sportpark Rijnvliet 3-5, 3545 EA Utrecht

Blastrac Hippisch Centrum De Voornruiters | Sportpark Rijnvliet

Plan je route