Paardrijden | Sportpark Rijnvliet

Paard- of ponyrijles bij Manege Castellum

Bij Manege Castellum worden er manegelessen gegeven voor jong (vanaf 4 jaar) en oud. Ook wanneer je nog nooit op een pony of paard hebt gezeten kun je bij Manege Castellum leren paardrijden.

De manegelessen worden gegeven door ervaren, gediplomeerde en gemotiveerde rij-instructeurs die iedereen de kneepjes van het paardrijden willen bijbrengen. Tijdens de lessen wordt er veel gelet op de houding van de ruiters en het geven van de hulpen aan het paard / de pony.
Ook is er tijdens de lessen tijd voor leuke dingen; zo worden er regelmatig spelletjes gedaan met de pony’s en wordt er over balkjes gedraafd en over hindernissen gesprongen. Wanneer het lekker weer is, wordt er zo nu en dan een buitenrit gemaakt in ons weiland.
Tevens doen we drie keer per jaar aan verkleed rijden.

Wij zijn als manege gecertificeerd met het keurmerk welzijn en veiligheid en aangesloten bij de Manege & Ruiter Bond. Deze bond staat voor veiligheid, plezier en paardenwelzijn.
Al onze ruiters zijn in het bezit van een lesovereenkomst. Hierdoor is voor onze verzekeringsmaatschappij duidelijk dat u klant bent bij Manege Castellum. Aan deze lesovereenkomst is een manege ruiterpaspoort gekoppeld.
In dit ruiterpaspoort wordt de gehele ruitercarrière bijgehouden. Wedstrijden, diploma’s, evenementen, alles wordt opgetekend. Tevens is hieraan een ongevallenverzekering gekoppeld die zorgt voor nog meer zekerheid.
De kosten van deze lesovereenkomst bedragen € 20,= per kalenderjaar. Daarnaast krijgt u als lesovereenkomsthouder 4x per jaar het magazine “Manegeruiter” thuis gestuurd.

Wanneer er 2 proeflessen zijn gereden dient de lesovereenkomst aangegaan te worden. U ontvangt hiervan een betaalverzoek via de mail. De kosten voor de lesovereenkomst worden NIET geïncasseerd, deze dient dus zelf betaald te worden.

Voor meer informatie over een proefles, over de beginnerslessen, een springles en nog veel meer kun je onze website raadplegen.

Organisatie Manege Castellum

Reijerscop 28
3454 HX Veldhuizen

Mercedes of Ellen

030-6771241 | 06-29513364 (alleen what's app)

info@manegecastellum.nl

https://www.manegecastellum.nl

Locatie Sportpark Rijnvliet

Sportpark Rijnvliet 3-5, 3545 EA Utrecht

Manege Castellum | Sportpark Rijnvliet

Plan je route