Musicalles | De Schakel

Musical Lessen van stage-skills

In de musicallessen krijg je les in verschillende disciplines. Je leert hoe je het verhaal van een liedje kunt vertellen, hoe je verschillende personages kunt spelen en hoe je jezelf op het podium presenteert.

Binnen de lessen gaan we aan de slag met showdance, acteren en zingen. We zullen de vaardigheden trainen en daarnaast werken naar een show aan het eind van het seizoen. Een show kan variëren tussen een musicaluitvoering, een musicalfilm maken met professionele cameraman of ons jaarlijks musicalfestival.

Musical is goed voor je ontwikkeling, zelfvertrouwen, durf en verstaanbaarheid maar bovenal heel erg leuk om te doen!

Ervaring is niet nodig, breng vooral je eigen unieke talent en enthousiasme mee!
Kom gerust een keertje kijken of het wat voor je is

Een variant op onze musicallessen is het Muziektheater voor peuters

Muziektheater met peuters

De peuter/kleuter muziektheater wordt gegeven door juf Shanti en juf Jessica. Deze lessen zijn voor kinderen vanaf 2,5 jaar. In deze lessen gaan wij samen zingen, dansen en uitbeelden. Alles om de fantasie van de kinderen te prikkelen en samen met hen een leuke tijd te beleven. De lessen vinden plaats in de theaterzaal van de schakel op woensdagochtend van 11:00-11:30.

Papa’s, mama’s en/of verzorgers mogen lekker iets voor zichzelf gaan doen in deze tijd, de kids mogen zelf met de juffies aan de slag gaan tijdens deze les.

Stage-skills
Stage-Skills biedt musicallessen aan in het oude dorp van Vleuten. Kenmerkend voor Stage Skills is de hechtheid en de verbinding die de leerlingen onderling met elkaar en samen met de docenten creëren. Daarnaast werken wij aan de verdieping van alle facetten die te maken hebben met musical. Een rol spelen op het podium is meer dan je verkleden en de tekst uit je hoofd leren. Het is een personage ontwikkelen en hierin veranderen zodra je op het podium staat. Een liedje zingen is meer dan woorden omtoveren naar een melodie. Met de juiste vaardigheden krijgt een lied klanken en kleuren die een boodschap overbrengen. Met de juiste technieken en vooral met het vertrouwen in jezelf zal iedereen schitteren op het podium.  
 
Vind jij het leuk om met musical bezig te zijn en zou je graag meer vaardigheden ontwikkelen voor op het podium? 
Schrijf je dan snel in!

Organisatie Stage Skills BV​

Jessica de Graaf

06-21334531

Info@stage-skills.nl

https://stage-skills.nl/

Locatie Buurtcentrum De Schakel

Schoolstraat 11, 3451 AA Utrecht

Stage Skills BV​ | Buurtcentrum De Schakel

Plan je route