Kinderkookles | Weide Wereld

Kinderkookbrigade is er voor kinderen die graag willen koken!

Elke woensdag en vrijdag kunnen kinderen leren koken in de keuken van Buurtcentrum Weide Wereld! De kinderen zijn razend enthousiast en vertellen in een interview: “Je leert veel recepten maken en je krijgt deze mee naar huis. Je leert veel over koken en hygiëne maar ook wegen en rekenen met liters en aantal gram. We hebben vaste schoonmaaktaken zoals het fornuis, de spoelkeuken, en het aanrecht schoonmaken. De keuken is heel professioneel en speciaal ingericht voor kinderen. Ook leer je goed samenwerken en je helpt elkaar. Je leert ook veel over veiligheid, met vuur omgaan en hoe je scherpe messen vast moet houden.
Chef Quidad is heel aardig, kan goed koken en legt alles heel duidelijk uit! We noemen elkaar trouwens allemaal chef, dat is wel leuk!

De kinderkookbrigade is op woensdag en op vrijdag van 16:00 tot 18:00 uur. Je betaalt voor 10 lessen van 2 uur € 100,-. Opgeven kan bij Quidad via de mail.

Er zijn blokken van 10 lessen waarbij de kinderen de beginselen van het koken leren door zelf de gerechten bereiden

Lessen

We maken gebruik van een professionele keuken in Buurtcentrum De Weide Wereld op woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 16.00 – 18.00u

Organisatie KinderKookbrigade

Quidad

06-52334372

quisaann@gmail.com

Locatie Buurtcentrum Weide Wereld

Teunisbloemlaan 50, 3452 CA Utrecht

KinderKookbrigade | Buurtcentrum Weide Wereld

Plan je route