Kidsclub | Máximapark

Max Kidsclub

De Max Kidsclub is een club voor kinderen en jongeren van 5/6 jaar tot en met 17 jaar. Niet alleen voor de jongste jeugd maar vooral ook voor de wat oudere jeugd. Creativiteit is voor alle activiteiten het uitgangspunt omdat we denken dat creatief denken en doen heel erg behulpzaam kan zijn om je eigen talenten te ontdekken.

Dat wil niet zeggen dat we met de Max Kidsclub alleen maar gaan tekenen, schilderen en timmeren. Het zijn activiteiten waar we veel aandacht aan geven maar dat geldt ook voor het maken van filmpjes waarvoor je scriptschrijvers nodig hebt, cameramensen en wellicht acteurs. En als jongeren zelf een idee hebben wat ze willen doen in relatie met het Máximapark dan gaan we dat samen organiseren.

De Max Kidsclub wil de jeugd vooral laten ervaren dat het Máximapark van en voor iedereen is en dat de zorg voor het park ook van en voor iedereen is. Die zorg brengen we vanuit creativiteit en natuur en streven ernaar om ieder kind te laten zijn wie ze werkelijk zijn. We stimuleren eigen inbreng en helpen kinderen vrij te kunnen denken en doen.

Ook scholen zijn welkom om gezamenlijk een programma te bedenken voor kinderen. Zowel in het primaire onderwijs als in het voortgezet onderwijs.

Lid worden kan heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar  kidsclub@maximapark.nl

Organisatie Máximapark | Max Kidsclub

Uilenboslaan 3

Locatie Máximapark

, Utrecht

Máximapark | Max Kidsclub | Máximapark

Plan je route