Kendo & Naginata | Gymzaal Ten Veldestraat 94

Welkom bij Sakura-Kai

Sakura-kai is de kendo-en naginatasportvereniging van Utrecht! Wij bieden kendo- (zwaardvechten) en naginatatrainingen (hellebaardvechten) aan. Naast reguliere trainingen doen we regelmatig mee aan nationale en internationale toernooien, seminars en andere activiteiten!

Open trainingen

Twee keer per jaar, aan het begin van elk semester, worden er open trainingen gehouden en start er een nieuwe groep beginners. Iedereen mag meedoen aan een open training, en je hebt niks nodig behalve wat goed zittende sportkleding. We trainen op blote voeten, zoals gebruikelijk bij de meeste budo.

Alhoewel je natuurlijk gewoon kunt binnenlopen bij een open training, vragen we je even contact op te nemen met het bestuur, zodat we weten wie we er mogen verwelkomen.

Reguliere trainingen

We trainen in principe een keer in de week: naginata en kendo worden op donderdagavond van 20:30 – 22:30 beoefend in de gemeente gymzaal Ten Veldestraat in de Meern. Deze is makkelijk bereikbaar met lijn 28 richting Vleuterweide, halte de Meernbrug.

Uiteraard dien je ongeveer 15 minuten van te voren aanwezig te zijn om je om te kleden en voor te bereiden.

Ook meedoen?

Iedereen die geïnteresseerd is in kendo en naginata wordt natuurlijk van harte uitgenodigd om mee te trainen! Je kunt het beste terecht bij onze open trainingen, maar in principe staat het vrij om bij elke training een keer te komen kijken of mee te doen.

Mocht je graag eens een training bijwonen, laat het bestuur het dan even weten.

Kijk ook op onze facebookpagina.

Organisatie Sakura-Kai

Ten Veldestraat 94
Vleuterweide

Locatie Gymzaal Ten Veldestraat 94

Ten Veldestraat 94, 3454 EN Utrecht

Sakura-Kai | Gymzaal Ten Veldestraat 94

Plan je route