Karate | Gymzaal Kweektuinlaan 11

Karate trainen in Vleuten

Wil je meer energie, of heb je juist teveel energie en wil je het kwijt? Ben je op zoek naar een sport die je zowel fysiek als mentaal sterker maakt, dan zit je bij Sportschool Yuzyo in Vleuten op de juiste plek!

Sportschool Yuzyo is de plek waar karate, weerbaarheid, lichamelijke fitheid en plezier samenkomen. Door onze jarenlange ervaring en opleidingen zijn wij in staat om voor iedere leeftijd een geschikt en gevarieerd lesprogramma op te stellen. 

Trainen bij Sportschool Yuzyo betekent leren op een speelse manier waarbij je kunt zijn wie je wilt zijn.

Ik wil je uitnodigen om bij ons karate te komen DOEN en Beleven. Vraag een gratis proefles aan via onze website.

De karate lessen

Wij zijn een karateschool die sinds 2012 zijn deuren heeft geopend in het mooie Vleuten te Utrecht. Wij zijn gevestigd op de kweektuinlaan 11 in de gymzaal van basisschool de Twaalfruiter.

Wij bieden lessen aan voor jeugd en volwassen op zowel recreatief als wedstrijdniveau. Kinderen zijn vanaf 8 jaar van harte welkom om een keer een proefles te komen volgen. De lessen voor de jeugd bieden wij aan op de woensdagmiddag en vrijdagavond. Voor de volwassenen worden de lessen op de maandag- en woensdagavond aangeboden. Naast de reguliere lessen, bieden wij op de maandagavonden wedstrijdtrainingen aan voor de jeugd.

Kijk ook eens op onze facebookpagina.

Organisatie Sportschool Yuzyo

Gymzaal De Twaalfruiter, Kweektuinlaan 11
3452 SR De Meern

Wayne Verheuvel | Danny Kalkhoven

06-51261164 | 06-18719816

sportschoolyuzyo@gmail.com

https://www.yuzyo.nl/

Locatie Gymzaal Kweektuinlaan 11

Kweektuinlaan 11, 3452 SR Utrecht

Sportschool Yuzyo | Gymzaal Kweektuinlaan 11

Plan je route