Jongerengroep | Muziekpodium Azotod

Wie zijn wij?

Project DURF! Wij staan voor inclusie, actie en ontwikkeling. Onze missie is jongeren aanmoedigen en activeren om betrokkenheid te tonen bij activiteiten en evenementen in de wijken Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. We vormen samen een actieve jongeren-community. Zij bepalen zelf wat de wijk nodig heeft aan activiteiten. Het gaat om meer dan 12.000 jongeren, tussen de 10 en 24 jaar. Daar komen er naar schatting binnen 10 jaar 6000  jongeren bij. Omdat de inrichting van de wijken destijds de focus had op jonge kinderen, is er nu te weinig aanbod voor deze opgroeiende groep. Ons doel is om daar verandering in te brengen. Dat doen wij door het activiteitenaanbod te vergroten en de jongeren daarin te laten participeren. Het activiteitenaanbod is groot, oftewel, voor iedereen tussen 10 en 24 jaar.
Vrije tijd is waardevol, binnen deze categorie gaan wij op zoek naar de passie van deze jongeren. Alles is mogelijk, zolang de jongeren er maar achter staan. Zij hebben de volgende thema´s al bepaald:

– Kunst & cultuur;
– Feesten;
– Sporten

DURF! & jongeren uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern organiseren samen vette evenementen in de wijk! Heb jij nog toffe ideeën of wil je meehelpen bij de organisatie?! Stuur ons dan een mailtje naar durf.algemeen@gmail.com of slide in onze DM via onze Instagram: @Projectdurf.

Organisatie Durf!

Meerndijk 126
3454 HV De Meern

Locatie Muziekpodium Azotod

Meerndijk 126, 3454 HV Utrecht

Durf! | Muziekpodium Azotod

Plan je route