Jeugd Krav Maga I Gymzaal Kweektuinlaan 11

Bij Krav Maga ligt de focus op de jezelf leren verdedigen tegen verschillende aanvallen, zowel ongewapende als gewapende aanvallen. Het gaat er hierbij niet om wie er sterker is of wie er harder kan storen of trappen, maar om jezelf in veiligheid te brengen.

Jeugd Krav Maga
Een van de belangrijkste elementen in dit programma is de “FUN-factor”. Plezier tijdens de lessen zorgt ervoor dat de kinderen langer bij ons trainen en een liefde ontwikkelen voor sport in het algemeen en Krav Maga in het bijzonder. Ze leren de basisvaardigheden die daarbij horen, zoals opruimen, luisteren, niet te snel opgeven, omgaan met winnen en verliezen, organiseren en samenwerken. We werken met een leerplan voor kinderen om de zelfverdedigingsvaardigheden te ontwikkelen.

Kinderen zijn (meer) in staat zichzelf te verdedigen indien nodig; ze kunnen pestkoppen afweren en zichzelf op school en daarbuiten sterker voelen. Als kinderen dit kunnen, voelen ze zich veel zelfverzekerder en worden ze mentaal sterker. Ze verhogen ook hun coördinatie, kracht, flexibiliteit en conditie op een natuurlijke, leuke en effectieve manier. Alle vaardigheden en kwaliteiten die kinderen helpen een gelukkig leven te leiden.

Verder leer je hoe je uit een verwurging komt (geen zorgen, in het begin starten we natuurlijk rustig). Ook leer je hoe je je kan verdedigen tegen die o zo gevaarlijke “haymaker” (zwaaiende stoot). Ook leer je de technieken tegen een bedreiging met een mes en wat je kunt doen tegen een aanval met een stok. Bij Krab Maga leer je je verdedigen tegen realistische en veelvoorkomende aanvallen op straat. Het herkennen van gevaar is hierbij natuurlijk ook erg belangrijk. Met Krav Maga kom jij veilig thuis.

Lessen zijn iedere donderdag:
17:30 tot 18:15 uur, 5-9 jaar
18:15 tot 19:00 uur, 10-14 jaar
18:15 tot 19:00 uur, 12-14 jaar,
19:00 tot 20:15 uur, vanaf 14 jaar

Maximaal 10 deelnemers per activiteit

Organisatie Krav Maga Union

Kweektuinlaan 11
3452 EC Vleuten

Locatie Vleuten

Kweektuinlaan 11, 3452 EC Utrecht

Plan je route

Jeugd Krav Maga I Gymzaal Kweektuinlaan 11

Plan je route