Hockey | Sportpark Rijnvliet

Hockeyclub Rijnvliet

Hockeyclub Rijnvliet is op 29 oktober 2015 opgericht te Vleuten en doet per augustus 2016 in de officiële KNHB competitie van Midden Nederland mee.
HC Rijnvliet ligt in Leidsche Rijn en is gunstig gelegen naast diverse toegangswegen aan de westkant van Utrecht. Potentiële leden uit heel Leidsche Rijn en heel Utrecht zijn welkom bij HC Rijnvliet. HC Rijnvliet is opgericht als antwoord op de lange wachtlijsten bij andere hockeyclubs in Utrecht. Met een kunstgrasveld en twee watervelden kan HC Rijnvliet veel kinderen uit Leidsche Rijn laten hockeyen.
Bij Hockeyclub Rijnvliet is iedereen vanaf 6 jaar welkom: benjamins, junioren, senioren, trimhockeyers en veteranen. Ook studententeams zijn meer dan welkom bij HC Rijnvliet. Met de open sfeer en committent voor kwaliteit zullen ook senioren en studenten zich thuis voelen op HC Rijnvliet.
Onze missie
HC Rijnvliet zorgt voor een sportieve hockeyervaring met ontwikkelingskansen voor alle leden in een omgeving waarin iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. HC Rijnvliet wil zich onderscheiden door het waarborgen van kwaliteit in de volle breedte. Er is voldoende serieuze aandacht voor de hockeyontwikkeling van ieder soort speler: talenten en recreatiespelers.
Kwalitatief goed hockeybeleid en betrokkenheid van alle leden en ouders van jeugdleden leiden tot plezier in de sport en succes in de competitie op alle niveaus.
Via ons online inschrijfformulier kan je je aanmelden als lid van HC Rijnvliet. Het hockeyseizoen start eind augustus van ieder jaar.

Organisatie H.C. Rijnvliet

Sportpark Rijnvliet 3a
3545 EA Utrecht

030-8778670

info@hcrijnvliet.nl

Locatie Sportpark Rijnvliet

Sportpark Rijnvliet 3-5, 3545 EA Utrecht

H.C. Rijnvliet | Sportpark Rijnvliet

Sportpark Rijnvliet 3a, 3545 EA Utrecht

Plan je route

Hockey | Sportpark Rijnvliet

Plan je route