Gymnastiek | Sportpark Fletiomare Oost

Fiducia Fit

Vanaf 28 september 2019 is SportFit overgegaan naar Korfbalvereniging Fiducia. Hiermee heeft Fiducia haar aanbod verbreed met ‘Bewegen voor alle leeftijden’.
Sportfit is in 1970 ontstaan op initiatief van schaatscoach Anton Huiskes. Het was geen vereniging maar gewoon een groep van enthousiaste mensen die het hele jaar door wekelijks een uurtje fanatiek aan het bewegen is omdat het leuk en gezond is. De afgelopen jaren werd al het grootste deel van het jaar getraind op het veld van Fiducia waarmee het contact is ontstaan. Bij FiduciaFit staat het plezier in bewegen voorop. Leeftijd speelt daarbij geen rol. Als Fiducia zijn we dan ook blij met deze mooie aanvulling want bewegen voor alle leeftijden is een belangrijk thema en daar wil Fiducia graag aan bijdragen. De sporters van SportFit zijn dan ook van harte welkom bij Fiducia!

Voor iedereen die nieuwsgierig is geworden: Kom gerust een keer kijken of doe geheel vrijblijvend een keer mee. Iedere zaterdagochtend vanaf 09.00 uur ben je welkom op het korfbalveld op Sportpark Fletiomare Oost.

Organisatie Fiducia Fit

Locatie Sportpark Fletiomare Oost

Europaweg 54-58, 3451 HG Utrecht

Fiducia Fit | Sportpark Fletiomare Oost

Plan je route