Gitaarles | De Schakel

Gitaarles in Vleuten

Wij bieden gitaarlessen in het centrum van Vleuten, in buurtcentrum de Schakel. Bij de Guitar Factory krijg je les van docenten die hiervoor zijn opgeleid op het conservatorium. De lessen zijn geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 7 jaar, ervaring met gitaar speelt geen rol. Zowel elektrisch als akoestisch en voor de beginnende en gevorderde gitarist. Uiteraard is het mogelijk om een proefles te komen volgen, deze kost €15,- en duurt 30 minuten.

Les voor kinderen

Kinderen kunnen bij ons starten vanaf ongeveer 7 jaar oud. We bieden een modern lesprogramma dat aansluit bij de leeftijd en belevingswereld van het kind. Daarbij letten wij veel op houding, techniek en ontwikkeling van de algemene muzikaliteit. We vinden het belangrijk om een breed lesprogramma te bieden zodat kinderen in contact komen met verschillende stijlen en technieken. Kinderen hebben wekelijks les zodat de motivatie om te oefenen niet verslapt.

Jongeren en volwassenen

Jongeren en volwassenen helpen wij graag op een manier die aansluit bij hun interesse. Dit betekent dat we een lesprogramma ontwikkelen waarin we veel aandacht besteden aan de technieken die passen bij de stijlvoorkeur van de leerling. Tevens zorgen we ervoor dat er in dit programma voldoende gelet wordt op algemene muzikale vorming, gehoor, techniek & houding, theoretische kennis etc. aangezien dit voor elke gitarist belangrijk is!

Organisatie Guitar Factory

Gruttersdijk 12
3514 BG Utrecht

Locatie Buurtcentrum De Schakel

Schoolstraat 11, 3451 AA Utrecht

Guitar Factory | Buurtcentrum De Schakel

Plan je route