Exposities | Raadhuis Vleuten

MONUMENT “RAADHUIS VLEUTEN”

Het ‘Raadhuis Vleuten’ is een initiatief waar ontmoeten en verbinden van mensen centraal staat. Sfeervol, mooi centraal gelegen in Midden Nederland, met prima verbindingen voor auto en openbaar vervoer en gratis parkeervoorzieningen. Monument Raadhuis Vleuten heeft op de begane grond een bedrijfsverzamelgebouw met zelfstandige luxe kantoorruimtes en heeft ook meerdere zalen te huur voor workshops, trainingen, vergaderingen en maatschappelijke initiatieven. Raadhuis Vleuten vertoont regelmatig documentaires en organiseert ook bijeenkomsten met inspirerende sprekers en bijzondere thema’s vaak met een educatief, komisch of een bourgondisch tintje.

Het gebouw had tussen 2013-2015 bijna 2 jaar leeg gestaan en Vleutenaren Herman en Joyce Hellemans wilden de ontmoeten en verbinden functie van het gebouw voor de regio weer in ere herstellen. Met financiële en organisatorische hulp van meer dan 200 lokale mensen uit Vleuten-De Meern, het restauratie fonds en de hulp van de afdeling erfgoed van de gemeente Utrecht is het pand weer opgeknapt, gerestaureerd en is de ontmoeten en verbinden functie weer in ere hersteld! Er worden nu weer bijeenkomsten georganiseerd met sprekers, er draaien regelmatig documentaires, er zijn exposities van kunst, er is een grote zaal waar verenigingen en organisaties gebruik van maken, er zit op de begane grond een bedrijfsverzamelgebouw in het Raadhuis met meerdere lokale bedrijven en er zit ook een zalenverhuurbedrijf in Raadhuis Vleuten.

Raadhuis Vleuten heeft 1-2 keer per jaar een expositie van een of meerdere kunstenaars. Deze schilderijen en beelden van de kunstenaars zijn te koop via Raadhuis Vleuten. In Raadhuis Vleuten is een prijslijst beschikbaar van de schilderijen en beelden die geëxposeerd worden.

Organisatie Raadhuis Vleuten

Pastoor Ohllaan 39
3451 CB Vleuten

Locatie Vleuten

Pastoor Ohllaan 39, 3451 CB Utrecht

Plan je route

Exposities | Raadhuis Vleuten

Plan je route