Dansen | De Pijler

Al sinds 2002 is PM-dance werkzaam als aanbieder van dans- en beweeglessen.

PM-dance biedt laagdrempelige danslessen aan voor wekelijks honderden jongeren, op een voor iedereen toegankelijke wijze. Daardoor is PM-dance bekend als aanbieder van ‘voor-en-door-de-buurt-bewegen’. Het gaat er niet om dat je (goed) kunt dansen: samenkomen en samen plezier hebben staat voorop! PM-dance gebruikt daarvoor plekken in de wijk. Plekken die voor iedereen toegankelijk zijn. Grote, mooie, kostbare dansstudio’s hebben voor PM-dance en haar leden geen meerwaarde.

In De Meern bieden wij op dinsdag om 18:00 uur breakdance.

Dansen bij PM-dance kost € 220,00 per jaar. Dit bedrag wordt in 11 termijnen van € 19,95 van september tot en met juli (dus níet in augustus!) automatisch van je rekening afgeschreven.

U-pas-houders dansen een heel seizoen, één keer per week gratis (mits voldoende tegoed)! Bij U-pas-houders wordt in één keer het totale bedrag voor een heel seizoen van het U-pas-tegoed afgeschreven. Teruggave van per U-pas betaalde contributie is NOOIT mogelijk.

Start het lidmaatschap op een ander moment dan in september dan wordt er een evenredig deel in rekening gebracht. Bijvoorbeeld: bij starten in december, dan wordt er van het U-pas-tegoed 8/11 van € 220,00 (december-juli) afgeschreven.

PM-dance houdt de schoolvakanties aan, dan zijn er dus GEEN lessen.

Het PM-dance seizoen gaat altijd in de eerste week van september van start.

Organisatie PM-Dance

Bovenpolder 80
3453 NP De Meern

P. Pluimers

06-21393140

info@pm-dance.nl

http://www.pm-dance.nl

Locatie Buurtcentrum De Pijler

Rover Holwerda

06-59928952

rholwerda@dock.nl.

https://depijler.org/

Bovenpolder 80, 3453 NP Utrecht

PM-Dance | Buurtcentrum De Pijler

Plan je route