Computerhulp | De Pijler

Hoe zet ik een foto in een Word-document, hoe maak ik een fotoalbum, is mijn computer wel voldoende beveiligd?
Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord op de maandelijkse computer-inloopdagen in buurtcentrum De Pijler in De Meern. Er staan een aantal computers, maar u kunt beter uw eigen laptop of computer meenemen. Een internetaansluiting via de kabel of draadloos via wifi is aanwezig.

Wij zijn normaal gesproken de 1ste zaterdag van de maand van 10:30 uur tot 14;30 uur en de 3e vrijdag van de maand van 19:00 uur tot 22:30 uur aanwezig. Maar kijk wel eerst even op onze website op de kalender: helemaal rechts ziet u staan ‘Kalender’ en daaronder staan de dagen en de tijden waarop wij aanwezig zijn. Soms hebben we namelijk andere verplichtingen, en als u op de kalender kijkt, weet u zeker dat u niet voor niets komt.**

Wij zijn er ook voor iedereen die het leuk vindt om met andere computerliefhebbers samen te komen.

Wat kunnen wij voor u betekenen:

Heeft u vragen op het gebied van hardware of kleine reparaties, of wilt u de door u gekochte uitbreiding geplaatst hebben, dan kunnen wij dat voor u doen.
Heeft u vragen over de meest gekochte software, dan kunnen wij u vaak verder helpen en ook uitleg geven over hoe de computer werkt. Ook kan er advies en uitleg gegeven worden bij het maken en onderhouden van websites.
Internetaansluiting via kabel of draadloos (wifi) is aanwezig.
Er is veel kennis aanwezig, niet alleen op het gebied van Windows, maar ook op het gebied van Linux, en een veelvoud aan open source middelen zoals het office-programma OpenOffice, het email-programma Thunderbird en de browser Firefox.

Het bouwen van een website of zelfs een webwinkel in bijvoorbeeld Zencart of Joomla of WordPress: dat kunt u allemaal zelf met een klein beetje ondersteuning van ons.

Wij ‘werken’ onder de vlag van Welzijnswerk voor deze omgeving samen met Stichting DOCK, dus voor de kosten hoeft u een bezoekje niet te laten.
De koffie en een drankje moet u helaas zelf betalen.

Adres: Bovenpolder 80 de Meern (doorgang tussen Kwalitaria en Bloemenzaak Johan). Goed bereikbaar met buslijn 28, 9, of 102.

Organisatie Computer Gebruikersclub Utrecht (CGU)

Bovenpolder 80
3453 NP Utrecht

Locatie Buurtcentrum De Pijler

Rover Holwerda

06-59928952

rholwerda@dock.nl.

https://depijler.org/

Bovenpolder 80, 3453 NP Utrecht

Computer Gebruikersclub Utrecht (CGU) | Buurtcentrum De Pijler

Plan je route