Computercursus | hele wijk

Digiwijs 3.0 biedt in alle Utrechtse wijken, dus ook in Vleuten-De Meern, cursussen aan voor bewoners die meer met de computer willen werken. Er is een instapcursus voor mensen die nog nooit met een computer gewerkt hebben en bovendien de Nederlandse taal niet goed onder de knie hebben. In deze instapcursus leert u wat een computer is, een beeldscherm, een muis en een toetsenbord, en wat u ermee kunt doen.
meer informatie >

Voordat u begint, krijgt u een gesprek met een cursusleider. Daar gaan we kijken welke cursus voor u het meest geschikt is. Aanmelden kan via het formulier op onze website.

DE BASIS (A-cursus)

Deze cursus is voor mensen die de Nederlandse taal beheersen maar weinig of geen ervaring hebben met de computer.
meer informatie >

DE VERDIEPING (B1-cursus)

Heeft u de Basis onder de knie en wilt u zich verder verdiepen om uw basiskennis te verbreden en een stapje hoger te gaan, dan is deze cursus zeker iets voor u!
meer informatie >

VERVOLG (B2-cursus)

Met deze cursus verbetert u uw kennis en vaardigheden. Samen met uw docent bepaalt u de oefenstof. Het gebruik van internet komt ruim aan bod.
meer informatie >

EXTRA (C-cursus)

U heeft kennis van de computer en u kunt omgaan met een e-mailaccount. Dan hebben wij leuke en nuttige thema’s en workshops om actueel te blijven en meer te leren.
meer informatie >

In al onze cursussen is extra aandacht mogelijk voor de Nederlandse taal. In het lesgeven houden we hier rekening mee.

Download een overzicht van de digitale activiteiten van DigiWijs 3.0 (pdf)

 

Organisatie Digiwijs 3.0

Ghanadreef 2
3564 EK Utrecht

Locatie Hele wijk

, Utrecht

Hele wijk

Plan je route