Naaien, breien en haken | Weide Wereld

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep enthousiaste mensen die bij elkaar komen in de Weide Wereld te Vleuterweide en in De Schalm in De Meern, om droomdekentjes te naaien, breien en te haken en te quilten in een ongedwongen, prettige sfeer. We helpen elkaar daar waar mogelijk om van elke deken een mooi eindresultaat te maken. We zijn kritisch op onze dekentjes maar realistisch: we doen wat we kunnen op een gezellige manier.

Deze droomdekentjes worden via de Stichting de Regenboogboom geschonken aan kinderen (binnen Nederland) die plotseling in moeilijke situaties terecht komen door ziekte, pesten, een scheiding, huiselijk geweld. een ongeluk etc.
Onder een droomdekentje vindt een kind zijn eigen veilige droomplek die steun, warmte en kracht biedt om door een uitdagend proces te komen. Zoals reeds gemeld, komen wij wekelijks bij elkaar in de Weide Wereld (maandagochtend van half tien tot ongeveer twaalf uur) en in de Schalm in De Meern (op woensdagochtend van half tien tot ongeveer twaalf uur)

Iedereen die het leuk vindt om met ons mee te doen (of gewoon eerst eens wil komen kijken) is uiteraard welkom! Als je bij ons binnen stapt, helpen we je graag op weg om ook een eigen dekentje naar geheel eigen inzicht en ontwerp te maken met onze stofjes of van jezelf! Mochten er vragen zijn, dan is er deskundige begeleiding aanwezig waarop je een beroep kunt doen.
We hebben inmiddels als groep een brede ervaring van ruim 5 jaar op quiltgebied en kunnen je dus alle fijne kneepjes bijbrengen!

Kijk ook eens op onze facebookpagina.

Organisatie Droomdekentjesgroep Vleuten-De Meern

50 Teunisbloemlaan
3452 CB Vleuterweide

Annette van der Lans (algemeen), Gerty Weijmer-Zweers (donaties)

info@droomdekentjesgroepvleutendemeern.nl

www.droomdekentjesgroepvleutendemeern.nl

Locatie Buurtcentrum Weide Wereld

Teunisbloemlaan 50, 3452 CA Utrecht

Droomdekentjesgroep Vleuten-De Meern | Buurtcentrum Weide Wereld

Plan je route