Boksen | Gymzaal Schoolstraat 13

BOKSZAK WORKOUT

De bokszak work-out wordt vooral gebruikt om je conditie middels stoten en trappen te verbeteren. Tijdens deze intensieve training oefen je verschillende trap- en stoottechnieken op een lange bokszak. De les begint met een warming up, relevante rek-, strek-, kracht- en buikspieroefeningen.

Er vindt géén lichamelijk contact plaats. Je kunt dat stoten en trappen op de bokszak voor een langere tijd op een constant tempo doen, waardoor je een duurtraining krijgt. Deze work-out is een stress destroyer. Het bevordert je lenigheid, ontwikkelt je spieren én je krijgt hierdoor een top conditie.

WANNEER?

Elke zondagochtend van 10.15 tot 11.15 uur en woensdagavond (vanaf 8 september 2021) van 19.45 tot 20.45 uur geeft FitYard een Bokszak workout. Deze workout is geschikt voor iedereen die met plezier aan zijn of haar conditie wil werken, jong en oud.

Deze workout wordt gegeven in de Gymzaal aan de Schoolstraat 13 in Vleuten.

Wil je weten of deze workout bij jou past? Geef je op voor een proefles.

OVER ONS

FitYard is een sport- en beweeginstituut voor mensen die er een vitale levensstijl op na willen houden. Een sportinstituut waar jong en oud, hoog- en laagopgeleid, toegang hebben tot sportfaciliteiten. Of je nu topsporter bent of amateur, een beperking hebt of niet, veel sport of net begint. We zien een gezonde plaats voor ons, waarin alle mensen voldoende bewegen op alle niveaus.

FitYard wil mensen de FitYardmogelijkheid bieden om te sporten. Waarom we beweging en sport actief stimuleren, is omdat het jouw vitaliteit, weerbaarheid, welzijn en welvaart bevordert.

Sport leert jou spelenderwijs samen te werken en om met elkaar een doel te verwezenlijken. Het zorgt voor interactie, een sociaal netwerk en tegelijkertijd voor contact met andere mensen buiten jouw directe kring.

Bekijk ook onze facebookpagina.

Organisatie FitYard

Zuileveld 11
3451 LB Vleuten

Reinier Yard | Cheryl Yard

06-10945353 | 06-21906042

info@fityard.nl

https://www.fityard.nl/

Locatie Gymzaal Schoolstraat 13

Schoolstraat 13, 3451 AA Utrecht

FitYard | Gymzaal Schoolstraat 13

Plan je route