Wil vertelt

Wat doet Wil doet en waarover gaat Wil in gesprek? Hoe ervaren buurtgenoten de hulp van Wil? Welke vragen hebben buurtgenoten en hoe vinden buurtgenoten hun weg? Wil vertelt.

Activiteiten

Wil je weten wat Wil doet en wanneer Wil in de buurt is? Bekijk Wil’s agenda en het laatste nieuws. Wil je op de hoogte blijven? Volg Wil op facebook en twitter.

Ervaringen

Nieuwsgierig naar ervaringen van wijkgenoten, naar de vragen die Wil krijgt en naar hoe Wil buurtgenoten verder helpt? In de rubriek Buurtgenoten lees je ervaringen van buurtgenoten die eerder in de VAR verschenen.

Doorvertellen

Wil vertelt verhalen graag door. Wil je weten welke mensen er allemaal in de wijk wonen, wat buurtgenoten te vertellen hebben en hoe ze hun weg vinden? Neem eens een kijkje bij Bewoner in beeld.

Jouw verhaal

Wil je zelf een ervaring met buurt/dorpsgenoten, bewoners(initiatief), burenhulp en Wil delen? Wil vertellen hoe je de weg hebt gevonden in de wijk, wat jij ervaren en geleerd hebt?  Wat je favoriete plek in de buurt is? Ken je een actieve buur die buurt- en dorpsgenoten verder helpt, weet wat er speelt? Neem contact op voor de maandelijkse Wil-column.