Vrijwilliger social media

Zet WIL op de kaart!

WIL in je buurt, het buurtnetwerk van Vleuten-De Meern (postcodes 3451 tot en met 3455), zoekt vrijwilligers voor het Team Communicatie. Dit team van WIL zorgt voor de externe en interne communicatie en heeft de ambitie om komend jaar een flinke stap voorwaarts te zetten. Daarvoor zoeken wij een:

Vrijwilliger social media

die enkele uren per week over heeft om onze social media kanalen te beheren. Dat zijn op dit moment facebook, instagram en twitter.

In het Team Communicatie, dat op dit moment uit 10 vrijwilligers bestaat, is plaats voor iemand die het een uitdaging vindt om het nieuws uit onze wijk, dat voor het grijpen ligt, te delen met onze volgers. Je vindt het leuk om zelf content te schrijven, en allerlei dingen uit te proberen. Eigenlijk bij alles wat je ziet en hoort, denk je: kan ik dit delen met mijn volgers? Jij bent hét aanspreekpunt voor iedereen binnen WIL in je buurt die iets wil met social media. Misschien vind je het ook leuk om meer te weten van facebook advertising? Of misschien vind jij het wel erg leuk om met behulp van Canva Pro zelf visuele content te maken? Die ruimte om nieuwe dingen te ontdekken en te ondernemen is er zeker.  

Vind jij het een uitdaging (en bovendien ontzettend leuk) om de social media van WIL in je buurt inhoud te geven? Dan maken wij graag kennis met jou.

Enthousiast
Vrijwilligers die voor WIL werken, zijn enthousiast. Zij vinden WIL sympathiek, omdat zoveel vrijwillige buurtbewoners zich inzetten om hun buurtgenoten verder te helpen en te informeren over wat er mogelijk is in de wijk. Iedereen kan bij WIL zijn of haar vraag stellen. Vier actieve bewonersgroepen met totaal zo’n 90 vrijwilligers helpen bij het vinden van een antwoord, koppelen bewoners met een hulpvraag aan andere buurtbewoners of lossen een hulpvraag op bij de mensen thuis.  

Meer informatie
Kom kennismaken met WIL en bespreek of dit vrijwilligerswerk bij je past. Mail je belangstelling naar communicatie@wilinjebuurt.nl of maak een terugbelafspraak via het telefoonteam:

030 – 677 31 31

facebook
instagram
twitter