Kennismaking met Jeroen Breunis

Hallo allemaal,

Begin maart heb ik kennisgemaakt met een enthousiast communicatieteam van WIL in je buurt. Ik stel me daarom graag even voor via deze nieuwsbrief. Ik ben Jeroen Breunis, 44 jaar oud en woon inmiddels 10 jaar in Leidsche Rijn. Ik kom oorspronkelijk uit het Zuiden van Nederland, Brabant en heb Indonesische roots.

In mijn vrije tijd geniet ik van muziek en fitness en fiets graag. Ook volg ik graag regelmatig cursussen en (vakgerichte-) trainingen om te blijven leren en lekker bezig te zijn met nieuwe dingen. Voor de lockdown bezocht ik regelmatig concerten en events bijv. in TivoliVredenburg of Azatod. Tegenwoordig wandel ik veel met mijn vriendin in Utrecht en omgeving. Ik lees ook graag boeken als ontspanning of ter inspiratie. Het boek ‘Ikigai’ van Hector Garcia en ‘lunch with the FT’ van Lionel Barber heeft nu bijvoorbeeld mijn aandacht.

Voor mijn beroep werk ik als data analist en BI ontwikkelaar en werk de laatste twee jaar op detacheringsbasis bij organisaties. Kort gezegd bied ik bedrijven overzicht en inzicht in hun data met rapportages, dashboards en analyses. Ik zorg daarbij voor een technische data-oplossing en een datavisualisatie in bijv. de software Power BI, Tableau, Qlikview of Excel.

Voor WIL in je buurt zal ik als vrijwilliger starten met de behoefte om de vindbaarheid en het gebruik van de hobby- en activiteitenlijst te vergroten. Mijn ervaring in het benutten van data en interesse in online analyse komt daarbij goed van pas. Ook wil ik graag helpen na te gaan hoe de bezoekers van onze website wilinjebuurt.nl nog meer gebruik kunnen maken van deze mooie hobby- en activiteitenlijst.

Heb je een vraag voor mij, dan kan je mij bereiken op jeroen.breunis@wilinjebuurt.nl.

Groet,

Jeroen