Kennismaking met Bert Alblas

Dag allemaal,

Bert Alblas

Vanaf 5 maart ben ik als enthousiaste vrijwilliger begonnen in de rol van applicatiebeheerder bij WIL.

Tijd dus om mijzelf te introduceren en te vertellen wat ik de komende tijd ga doen.

Mijn naam is Bert Alblas, 58 jaar en woon nu alweer 10 jaar met veel plezier in Vleuten.

Ik ben een fervent motorrijder, dol op theater, en ik hou van sportief bewegen. Mijn vrouw en ik maken graag verre reizen, maar ja, dat is nu vervangen door mooie fietstochten in Nederland.

In mijn dagelijks leven ben ik verantwoordelijk voor de IT-strategie bij een bedrijf die zich bezighoudt met impactvolle klantcommunicatie. Hierbij zetten we verschillende kanalen (e-mail, brief, SMS) in om te communiceren met doelgroepen. Vandaar dat ik me zeer thuis voel in het Communicatieteam van WIL.

In mijn rol van applicatiebeheerder ga ik jullie ondersteunen in een veilige en toegankelijke WIL in je buurt omgeving die voor iedereen begrijpelijk is en zo logisch mogelijk is ingedeeld. Hierbij moeten we rekening houden met de wetgeving rondom privacy van persoonsgegeven (ook wel AVG genoemd). Met andere woorden, ik ga het zo makkelijk mogelijk voor jullie maken maar wel met een aantal spelregels om veilig werken te garanderen.

De WIL in je buurt omgeving is al heel netjes ingericht, maar om de basis correct in te regelen zijn nog een aantal stappen nodig. In de bijlage vinden jullie een korte presentatie over die stappen.

Eén stap wil ik er graag uitlichten. We beginnen zo snel mogelijk met het inrichten van een persoonlijk account voor iedereen die gebruik maakt van de WILinjebuurt omgeving. Op die manier zorgen we ervoor dat we altijd weten wie wat aan het doen is en dat iedereen altijd toegang heeft tot de juiste informatie.

Daarnaast ga ik ervoor zorgen dat jullie getraind worden op de onderdelen die voor jullie van belang zijn en ga ik jullie zeker niet lastigvallen met de techniek die daarachter zit.

Als er vragen zijn stuur me dan even een e-mail via bert.alblas@wilinjebuurt.nl en ik kom snel bij je terug.

Bijlage: Stappen inrichting WIL in je buurt